Apelează la Arca Life și află care este noua procedură de eliberare a nervului medial din tunelul carpian!

0
33
Apelează la Arca Life și află care este noua procedură de eliberare a nervului medial din tunelul carpian!

Ce presupune operația endoscopică ECTR și de ce este o intervenție recomandată? CLICK pentru mai multe informații!

Ce presupune operația endoscopică ECTR și de ce este o intervenție recomandată? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Sindromul de canal carpian este o afecțiune adesea întâlnită în ziua de astăzi, care influențează semnificativ funcționalitatea unei persoane. Utilizarea frecventă a tastaturii și a mousse-ului este doar una dintre multele cauze care poate duce la apariția și manifestarea simptomelor acestei afecțiuni, ținând cont că are la bază efectuarea unor mișcări sau manevre repetate cu mâna, exact așa cum se întâmplă și în cazul mecanicilor, șoferilor, agricultorilor și nu numai.

Bineînțeles, sindromul de canal carpian poate apărea și din cauza unor anumite boli tiroidiene, a unor afecțiuni inflamatorii, diabetului sau a diferite reumatisme repetate, însă partea interesantă este că, odată cu evoluția sistemului medical din România, acum toate persoanele aflate în suferință pot beneficia de o intervenție revoluționară, unică în România, pusă la dispoziție de clinica medicală Arca Life, cu scopul tratării acestor simptome care afectează buna funcționalitate.

Care este noua procedură de eliberare a nervului median din tunelul carpian?

Smart Release ECTR este noua procedură de eliberare a nervului median din tunelul carpian, fiind o intervenție minim invazivă, considerată revoluționară, luând în considerare faptul că asigură un timp de recuperare record. Această intervenție are drept scop minimalizarea durerii post-operatorii, fiind o procedură endoscopică, care nu generează durere sau vreo urmă de disconfort. Și tocmai din acest motiv foarte multe persoane care doresc să trateze simptomele aduse de sindromul de canal carpian optează pentru această intervenție, fiindcă acestea se pot întoarce la activitatea lor în termen scurt, fără să le fie afectată funcționalitatea.

Smart Release ECTR este una dintre intervențiile oferite de clinica medicală Arca Life. Situată în București, această clinică medicală își dorește să aducă o schimbare optimă în sistemul medical din România, astfel, investițiile făcute sunt destinate persoanelor aflate în suferință și menținerii unei stări generale bune de sănătate.

Iată cum se desfășoară operația endoscopică ECTR, realizată la Arca Life:

  • Este realizată o incizie orizontală, de doar 1 cm lungime, față de operația clasică, acolo unde incizia este verticală și are aproximativ 5 cm;
  • Camera în miniatură care este montată în cadrul aparatului Smart Release îi permite medicului să vadă foarte clar interiorul tunelului carpian, astfel, acesta poate sacționa și poate interveni mult mai precis asupra ligamentului, în comparație cu intervenția clasică, acolo unde incizia trece de grăsimea, țesuturile și straturile pielii, până în momentul în care ligamentul este văzut;
  • Este bine de menționat că operația endoscopică ECTR nu presupune deschiderea întregii palme, și de asemenea, recuperarea este una rapidă, față de operația clasică, acolo unde recuperarea poate dura chiar și până la 2 luni și acolo unde palma este deschisă în întregime.

Având în vedere aceste informații, putem înțelege de ce operația endoscopică ECTR este revoluționară, și mai mult de atât, putem înțelege de ce este una dintre cele mai potrivite și cele mai recomandate opțiuni. Fără durere sau urmă de disconfort, operația endoscopică ECTR le permite persoanelor aflate în suferință să se întoarcă la activitățile lor în termen scurt, mai exact, în termen de 14 zile, fără să fie nevoie de spitalizare, și mai ales, fără să rămână cu o cicatrice vizibilă în urma acestei intervenții, luând în considerare faptul că este de maxim 1 cm. Este bine de știut că acestă intervenție se poate realiza și sub anestezie locală, însă acest lucru este stabilit de comun acord alături de medicul calificat care va efectua procedura.

Arca Life este una dintre puținele clinici medicale din România care pun la dispoziție această procedură minim invazivă,  tocmai de aceea, persoanele aflate în suferință pot apela cu încredere la serviciile oferite de aceasta. Înainte de a avea loc procedura propriu zisă, medicii calificați ai acestei clinici îți vor explica toate etapele care trebuie să fie respectate, astfel, ai siguranța că ești pe cele mai bune mâini, luând în considerare experiența vastă a întregului personal, dar mai ales, determinarea lor de a aduce o contribuție și o schimbare în sistemul medical din țară.

Te interesează operația endoscopică ECTR? Apelează la Arca Life!