Callipso.ro – un distribuitor important de produse pentru îngrijirea unghiilor din România

0
26
Callipso.ro – un distribuitor important de produse pentru îngrijirea unghiilor

Dacă nu ați cumpărat până acum produse pentru îngrijirea unghiilor direct de la distribuitori consacrați de produse de acest tip, poate că este timpul să faceți acest lucru, de acum încolo. Distribuitorii de acest gen, nu comercializează decât produse pentru îngrijirea unghiilor de foarte bună calitate și la prețuri mai reduse. Campaniile de reduceri sunt foarte frecvente și costurile de transport pentru comenzi mai mari, chiar gratuite.

            Un alt avantaj foarte important este diversitatea ofertei. Într-un singur loc veți găsi aproape toate tipurile de produse de care aveți nevoie ca să vă îngrijiți singuri unghiile acasă.

            Dacă această propunere vi se pare interesantă, accesați în acest moment oferta unuia dintre cei mai îndrăgiți și apreciați distribuitori de produse pentru manichiuri și pedichiuri Callipso.ro. Chiar în acest moment, este în derulare o campanie foarte interesantă de reduceri de care puteți profita.

            Categorii principale de produse

            Oferta unui distribuitor produse manichiura întotdeauna va conține o gamă aproape completă de produse. În cazul de față, cu ajutorul magazinului online Callipso.ro puteți cumpăra soluții EVERIN, lichide pentru pregătirea unghiilor, inclusiv uleiuri pentru hidratarea cuticulelor, geluri color, decor unghii, accesorii si ustensile, oje semipermanente, geluri pentru construcție, aparatură, kit-uri unghii gel, acryl și pudre acrilice, seturi diverse pentru unghii, etc.

            Clienții au îndrăgit foarte mult produsele Callipso.ro deoarece au un foarte bun raport calitate/preț. Deci, este timpul ca și dumneavoastră să faceți o alegere în ceea ce privește furnizorul pentru produsele de îngrijire  a unghiilor.

            Dacă dețineți mai multe saloane de înfrumusețare în proprietate, nu este nici un fel de problemă deoarece pot fi făcute și comenzi mari aici. Pentru acest lucru va fi nevoie să contactați un reprezentant din partea firmei și să discutați despre cantitățile necesare si despre termenele de livrare.

            Recomandări

            Este foarte interesantă, în special, oferta pentru geluri construcții, oferta de oje semipermanente și cea pentru decoruri unghii. Varietatea de produse este atât de mare încât va fi foarte greu să alegeți imediat. Pentru situația generată de pandemie, vă recomandăm dezinfectante profesionale care sunt folosite inclusiv pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical sau pentru dezinfectarea cabinetelor medicale, aparatură pentru sterilizare de tip pupinel sau de tip cuarț,  gelurile dezinfectante pentru mâini, pungi pentru sterilizare, etc.

            Mai sunt de actualitate și produsele pentru pregătirea unghiilor care protejează foarte bine unghiile și le și hidratează, în același timp. Ele sunt foarte bune pentru persoanele care au unghii moi care se rup repede, fragile sau casante.

            Toate produsele din aceasta ofertă pot fi luate în considerare de orice tip de cabinet pentru îngrijirea unghiilor și mai ales de către cei aflați la început. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați în mod direct reprezentanții companiei. Sunt persoane foarte politicoase și foarte amabile!