Transportul angajaților cӑtre punctul de lucru cu microbuze

0
43

Angajații firmelor au uneori nevoie de ajutor pentru a ajunge la locurile de muncă. Fie că este vorba despre o poziționare mai dificilă din punctul de vedere al mijloacelor de transport ȋn comun, fie că este vorba despre o distanță mai mare, transportul cu microbuze este soluția potrivită. Florintrans.ro oferă posibilitatea angajatorilor de a susține deplasarea celor ce au nevoie de acest transport. De asemenea microbuzele sunt de ultimă generație, oferind confort și un orar bine stabilit. Iată avantajele acestui mod de deplasare oferit de companie:

Angajații ajung ȋntotdeauna la timp

A ajunge la timp la locul de muncă este un lucru important. Dacă angajații sunt transportați cu ajutorul unui microbuz ȋnchiriat, atunci acest aspect este automat realizat. Astfel, este bine de știut ca angajații nu vor mai avea problema ce ține de așteptarea autobuzelor publice. Vor avea parte de o buna organizare și de o bună gestionare a orelor de lucru.

Există o buna funcționare a programului

Microbuzele ȋnchiriate ajung ȋntotdeauna la timp. Astfel că angajații pot să fie la job la ora potrivită. Programul de lucru este permanent respectat și există automat o foarte bună gestiune a productivității ȋn muncă.

Raportul calitate-preț este preferabil altor forme de transport

Dacă angajatorii preferă să ȋnchirieze un microbuz care să preia angajații firmei, atunci au anumite avantaje financiare. Acestea sunt legate de raportul bun calitate-preț. Cei care beneficiază de avantajele trasnportului cu microbuzul nu sunt numai angajații, ci și angajatorii. Aceștia au costuri reduse comparat cu decontarea altor tipuri de transport. De asemenea există și posibilitatea de a ȋncheia contracte pe perioade de timp ȋndelungate, care asigură contracte bune pentru cei care le doresc.

Florintrans oferă posibilitatea de transport pentru companii, folosind microbuze moderne, cu dotari ce ofera confort permanent.