De 30 de ani, siguranta ta este responsabilitatea noastra!

0
15

Anul 2023 a venit, ca fiecare an precedent, cu multe obstacole si dificultati, precum si cu multe realizari si reusite de care suntem mandrii.

La Romanian Security Systems (RSS) credem cu tarie in cresterea si dezvoltarea constanta pentru viitor. Plantam seminte acum pentru a putea creste pe termen lung, si suntem fericiti sa vedem ca aceste seminte dau roade dupa atata munca.

Anul trecut s-a incheiat cu castigarea premiului “Firma de Aur” care subliniaza eforturile depuse de-a lungul anilor, cat si consolidarea relatiei cu clientii si increderea lor in calitatatea prestarilor noastre de servicii, in echipa si in brand-ul nostru pe piata. Mai mult, am reusit sa dovedim aceasta legatura in anul in curs, prin atuul nostru in piata, respectiv, continua crestere prezentei echipajelor proprii la nivel national. In prezent, operam in toate cele 41 de judete in Romania si oferim o gama larga si complet customizabila de servicii de paza si protectie.

Compania noastra impreuna cu echipa ei au trecut prin multe schimbari si obstacole atat intern, cat si extern, dar asta nu a facut decat sa consolideze valorile pe care este bazata personalitatea si imaginea brandului:

Valori: viziune, justete, implicare, eficienta, performanta.

Viziune – Oferim solutii mixte de securitate, care îmbină la cele mai ridicate standarde de eficiență, resursa umană și paza electonică, ne propunem să devenim compania cu cea mai mare flexibilitate operațională și agenți pedeștri care sa poată patrula stradal și intervenii într-un interval de maxim 2-3 minute.

Misiunea noastra este capacitatea de a aduce siguranta, protectie si comfort prin servicii de securitate profesioniste in toate localitatile din Romania. Deasemenea, dorim sa oferim suport real, concret si masurabil pentru clientii nostrii si sa le oferim acces la noi trenduri si inovatii tehnologice in domeniul securitatii. Astfel, marcam anul 2023 ca o perioda significanta, sarbatorind 30 de ani de cand suntem pe piata.

Situatiile prin care am trecut de-a lungul anilor, expereinta acumulata, si schimbarile in comportamentul clientilor ne-a invatat printre multe altele, urmatoarele:

  • Nevoia unei continue inovatii in conformitate cu dezvoltarea nevoilor clientilor pentru a oferii cele mai customizabile produse, servicii si pachete;
  • Pentru livrarea unei calitatii inalte trebuie sa fim mereu in pas cu trendurile din domeniu in raport cu schimbarile tehnologice, de dezvoltare, legislative si alte conformitati conexe.
  • Importanta comunicarii cu clientul pentru mentinerea unui raport tangibil si accesibil intre calitate si pret.

Astfel, am reusit sa mentinem si sa crestem prezenta nationala, sa investim in calitatea serviciilor noastre, si sa oferim un pret profitabil, competitiv in raport cu pretul pietei. Acest echilibru poate parea imposibil avand in vedere ca fiecare judet are nevoile lui specifice in domeniul de paza si securitate raportat la piata locala, si trebuie adresat fiecare judet in parte. Astfel, adresand fiecare judet cu solutii personalizate, am garantat aceasta reusita.

Este intr-adevar multa munca asidua, si este nevoie de disciplina si pasiune, si nu am fi reusit sa ne atingem obiectivele si sa obtinem rezultatele vizate, fara ajutorul echipelor noastre atat de la birou cat si de pe teren. Loialitatea angajatilor nostri, avand vechime intre 3 si 12 ani, ne-a fost un mare aliat in evolutia si consolidarea companiei, astfel ne mandrim cu dezvoltarea ei, ajungand in prezent la un numar de peste 3000 de angajati.

O companie nationala cu o echipa mare, adduce beneficii pe mai multe planuri. Oferim locuri de munca la nivel national, ajutam comunitatile locale sa creasca prin oferirea joburilor diversificate, si astfel investim si crestem producerea de capital 100% Romanesc.

Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie Romaneasca cu o notorietate mare in piata, si cu un traseu de dezvoltare longeviv ce se afla in continua ascensiune, inca din 1993.