Cabina de duș tropical și ușa de duș glisantă

0
30
Cabina de duș tropical și ușa de duș glisantă

Iluzia unui adevărat duș tropical într-un apartament este mai mult decât reală. Să îți imaginezi un peisaj exotic pe pereții băii și să ai o cabină de duș cu efect de ploaie, chiar în casa ta, nu mai este un vis, ci chiar o realitate. Cabina de duș este un sistem inventat de oamenii de știință britanici, care au creat sistemul, exclusiv pentru plăcere. Studiile au arătat că un astfel de duș are un efect extrem de benefic asupra corpului uman. În special, stimulează eliberarea de endorfine – hormonii fericirii. Dușul are un efect de ploaie datorită designului special, fiind instalat în tavanul cabinei de duș. Poate fi rotund sau pătrat. Și la prima vedere, seamănă cu un cap de duș obișnuit, doar că este mai larg. 

Cu toate acestea, această impresie este înșelătoare. Secretul proprietăților magice ale sistemului este că stropeşte apă în picături mici, creând efectul unei ploi de vară care cade din cer. Mulți producători echipează cabina de duș cu funcții suplimentare. Există opțiuni de cabine de duș cu cromoterapie, care sporesc efectul relaxant al dușului. LED-urile montate pe tavan colorează jeturile de apă în diferite nuanțe. Nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci și util. Ploaia tropicală colorată va ajuta la refacerea sistemului nervos după stres. Acest tratament al apei este recomandat în special – înainte de culcare.

Cabina de duș tropical cu funcția de aromoterapie

Producătorii completează adesea efectul unui duș tropical cu funcția de aromoterapie. De regulă, acestea sunt modele cu capacități de „baie turcească” sau saună. În proiectarea unor astfel de cabine de duș, este prevăzut un rezervor special, care este umplut cu balsam aromat. Apa și aburul care trec prin ea umplu spațiul cabinei cu o aromă plăcută. Costul modelelor de elită ale mărcilor celebre este destul de ridicat. De exemplu, unii producători crează cabine de duș cu jet deasupra capului, precum și multe alte opțiuni și finisaje din lemn fin. Prețul lor este comparabil cu costul unei mașini. Însă, un duș cu efect tropical nu este întotdeauna atât de scump. Poți cumpăra o cabină de duș mai simplă cu această caracteristică drăguță. 

Ușa de duș glisantă

Ușile glisante de duș sunt clasice, ergonomice pentru dușuri și colțurile băii. Oferă deschidere comodă și ușoară, etanșeitate bună și funcționare perfectă. Există modele de uși de duș din sticlă securizată încadrată în metal sau cu picături mari de ploaie pe polistiren și întotdeauna poți găsi un model care să se potrivească gustului tău. De asemenea, poți găsi o ușă de duș din plastic de înaltă calitate. Caracteristica principală a ușilor de duș glisante este alunecarea lină și fără zgomot. Datorită mecanismelor cu role, acestea alunecă grațios și ușor de-a lungul ghidajelor metalice. Calitatea tuturor materialelor și componentelor este garanția duratei de viață lungă. În sortimentul magazinului online vei găsi uși de duș glisante de la producători de încredere. Ușile glisante pot fi utilizate nu numai pentru cabine de duș, ci și pentru a crea un duș cu ajutorul unei nișe cu 3 pereți. Ușa din sticlă pentru duș este ușor de curățat și protejează în mod fiabil zona înconjurătoare de stropii de apă. Conform acestor parametri, ușile glisante de duș și-au demonstrat de mult timp avantajele.