Când să închiriezi un microbuz şi când să închiriezi un autocar

0
60

Nevoile şi persoanele care folosesc serviciul de închirieri microbuze sau autocare sunt foarte diferite, începând cu o delegaţie de afaceri şi terminând cu un grup de excursionişti. Dacă te întrebi de ce să închiriezi un microbuz sau un autocar, în primul rând, ar trebui să ştii că acest serviciu este foarte convenabil. Fără mult efort, cu documente şi pentru o anumită sumă de bani, poţi închiria  microbuzul dorit sau un autocar pentru orice perioadă şi în funcţie de situaţie.  Pentru călătorii sau în scopuri de afaceri, poţi solicita serviciul de închirieri microbuze. Dacă numărul de persoane este mai mare de 20, poţi solicita închirierea unui autocar. De exemplu, este mai uşor să închiriezi un microbuz pentru a merge cu prietenii la munte, în loc să mergeţi cu câteva maşini personale. 

Inchirieri microbuze si autocare VIP

Astfel, compania va fi mult mai plăcută şi de asemenea, va fi mai multă bună dispoziţie. Dacă îţi vine o delegaţie importantă şi ai nevoie de un microbuz din clasa VIP , firma de închirieri microbuze îţi va oferi unul cu plăcere. În acelaşi timp, vei primi un pachet complet de servicii, care include: asigurarea rutieră şi asigurarea că ai primit o maşină tehnică solidă, pe care persoanele fizice nu o pot garanta. În cazul unei eventuale defecţiuni, îţi va fi oferită o maşină de închiriat din aceeaşi clasă. Mai mult, este întotdeauna mai de încredere să apelezi la firma de închirieri microbuze care are un birou şi o reputaţie şi un anumit sortiment de maşini şi unde, în cazuri extreme, poţi apela cu încredere. Serviciul de închirieri microbuze este o soluţie convenabilă şi accesibilă nevoilor emergente. 

Închirieri autocare

Pentru a aranja o excursie cu mai mulţi pasageri, ar trebui să apelezi la firma de închirieri autocare, deoarece un autocar este confortabil, are un număr de locuri mult mai mare şi este încăpător.  Este destul de incomod să înghesui o companie mare de oameni, într-un microbuz cu până la 20 de locuri. În plus, excesul numărului de pasageri este o încălcare directă a regulilor de circulaţie. Pentru a organiza o excursie, ai nevoie de un autocar, care este o maşină încăpătoare şi care va fi condus de un şofer cu experienţă. De asemenea, apelând la firma de închirieri autocare, este posibil să poţi pleca în vacanţă în altă regiune a ţării. Mai mult, cu autocarul poţi pleca chiar şi în străinătate. Pentru a face acest lucru, trebuie să apelezi la firma de închirieri autocare şi să suporţi costurile. 

Cu toate acestea, toate vor fi pe deplin justificate, deoarece vei beneficia de tot confortul unui autocar modern şi de compania prietenilor tăi. Mai mult decât atât, închiriind un autocar nu va trebui să răspunzi pentru maşină, deoarece această responsabilitate îi revine şoferului. Tu vei putea doar să te relaxezi complet şi să te bucuri de vacanţă. De asemenea, nu va trebui să alimentezi autocarul cu benzina sau motorină şi să suporţi cheltuielile, deoarece astfel de cheltuieli sunt deja incluse în contractul de închiriere. Dacă vorbim despre închirierea unei maşini fără şofer, acest lucru este valabil doar pentru microbuze, şi, de asemenea, este comparabil cu închirierea unei maşini obişnuite. Preţul închirierii scade odată cu creşterea perioadei de utilizare a acestuia. De obicei, într-un microbuz, pot încăpea până la 20 de persoane maxim. Dar, de regulă, numărul mediu de participanţi la o călătorie de vacanţă, este de 10-12 persoane. Însă, dacă există un grup mare, poţi apela la servicii de închirieri autocare cu şofer.