Cauți folie stretch? Maxoll este partenerul tău de încredere

0
62

Maxoll, compania noastră și a dvs., cu o experiență de peste douăzeci și cinci de ani, are scopul precis de producere și comercializare a materialelor și mașinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.
Compania aduce oriunde și oricând pe rafturile dvs. foliile stretch, numite și folii extensibile, ce sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu diferite grupaje sau produse. Pe lângă performantele superioare de tensionare însoțite de calitatea exemplară de fabricare, vă prezentăm de asemenea si o alta varianta a foliei stretch, si anume rolele fără tub, asigurand o reducere suplimentara a costurilor si avand o greutate semnificativ redusă.

CE AVEM NOI: În primul rând, noi suntem compania care nu doar promite, ci și demonstrează respectarea angajamentelor plusând pe dorința îndeplinirii celor mai ridicate standarde în productia, depozitarea si transportul materialelor pentru ambalat. Suntem preocupați mereu de ceea ce livrăm clienților, venind cu o gamă vastă de ambalaje concepute la cel mai înalt nivel de performanta, sprijinind procesul de ambalare chiar de la început. Investim timp individual alături de fiecare client pentru a distribui informații practice și utile, indicații pentru materiale și recomandări de folosirea a acestora cu scopul eficientizarii procesului de ambalare.

DISCUTAM SI DE PRODUSE: Folie stretch automata – este o folie elastică, unele tipuri pot fi tensionate chiar până la 300%, folosită în diferite industrii pentru ambalare în regim semiautomat sau automat. Protejează la impactul direct și lovitura agresivă. Folosirea foliei stretch automate aduce un important beneficiu economic deoarece utilajul de infoliere poate fi setat la parametri care sa puna la maxim in evidenta caracteristicile unei folii, iar ulterior sa pastreze acelasi mod de ambalare, spre deosebire de situatia in care operatorul uman prin definitie genereaza un anume coeficient de pierdere. Exista si folii stretch pretensionate, atat in varianta manuala cat si automata, care asigura o reducere si mai mare a costurilor prin folosirea unei cantitati mai reduse de folie pentru ambalare, aducand de asemenea si un beneficiu ecologic prin folosirea unoi cantitati mai mici de materiale.

ALEGEREA SUNTEM NOI!