Cum trebuie să te pregătești pentru școala de acasă?

0
32
Cum trebuie să te pregătești pentru școala de acasă

Pe măsură ce următorul an școlar se apropie și oamenii continuă să se confrunte cu pandemia COVID-19, multe unități de învățământ publice au anunțat deja că vor continua cu programe de învățare la distanță, fie integral, fie part-time. Mulți părinți se vor lupta să-și echilibreze cariera cu rolul proeminent necesar în învățarea la distanță a copilului lor pe tot parcursul programei școlare. 

Achiziția materialelor școlare – caiete, creioane, ghiozdane și multe altele – este un ritual anual pentru părinții care își trimit copiii la cursuri la toamna. Cu toate acestea, părinții ai căror copii vor învăța la domiciliu trebuie să plătească pentru mult mai mult – inclusiv manuale și software. Dacă te gândești să le oferi copiilor toate condițiile pentru a învăța, dar nu aveți acces la internet de mare viteză sau software-uri utile pe computerul de acasă, fiți pregătiți să plătiți pentru unele dintre aceste lucruri.

Primul software pe care trebuie să îl iei în calcul este Office Home and Student, căci acesta include o serie de programe necesare învățării de acasă, el fiind conceput pentru a satisface nevoile diferite ale utilizatorilor.

Cea mai ieftină versiune este ediția „Home & Student”, care vine cu o licență pe viață pentru un singur utilizator. Și nu, nu trebuie să fii neapărat student pentru a cumpăra și utiliza această versiune care vine cu elementele esențiale ale suitei Office, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și OneNote. Utilizatorii și studenții de acasă au nevoi diferite, față de o corporație care va căuta instrumente avansate de productivitate. … Word, Excel și Powerpoint sunt punctele culminante ale Microsoft Office Home & Student, dar include și OneNote, care este modalitatea perfectă pentru ca elevii să ia notițe.

Iată cinci moduri interesante de care elevii vor beneficia de Office 2019:

  • Profită de noile caracteristici

Microsoft Office 2019 este menit să îmbunătățească experiența utilizatorilor care au folosit anterior Office 2016. Dacă utilizai Office 2016 sau o versiune mai veche a Microsoft Office, actualizarea la Office 2019 te va surprinde cu multe dintre caracteristici și capabilități disponibile astăzi pentru abonații Office 365.  Dacă ești student, optează pentru Microsoft Office 2019 Home& Student și vei avea la îndemână cele mai puternice aplicații de birou. 

  • Obține lucrări mai rapide

Word primește un nou mod de focalizare, conceput pentru a elimina distragerea atenției de pe desktop, astfel încât să poți lucra mai repede. Există, de asemenea, un panou Traducător, util pentru cei care au nevoie să lucreze în mai multe limbi. Pentru a traduce cuvinte sau expresii cu aceasta, le selectezi, apoi faci clic dreapta pe selecția respectivă și alegi Traduceți din meniu. Cât de simplu poate fi!

  • Analizează într-un mod creativ

 Excel primește o mulțime de instrumente noi și îmbunătățite pentru a ajuta elevii să genereze rapoarte, modele de date și analize sofisticate. Noile funcții Excel se concentrează în principal pe analiza datelor, inclusiv diagrame și hărți 2D, noi funcții și conectori, capacitatea de a publica de la Excel la PowerBI și îmbunătățiri la PowerPivot și PowerQuery.

  • Licență transferabilă

Dacă vei opta pentru varianta Office 2019 Home and Student Transferabble, vei avea posibilitatea oricând de a reinstala licența pe un alt PC, atunci când este necesar.

  • Variantă îmbunătățită

În noua versiune ți se va permite să scrii sau să desenezi direct din PowerPoint sau într-un document Word utilizând alegerea tipului de stilou și a culorii cernelii. De asemenea, poți utiliza stiloul pentru a decupa imagini, muta obiecte pe ecran, evidenția texte și șterge ceea ce ai desenat.

După ce comanzi Office 2019, vei avea acces permanent la toate funcțiile sale, pe computer, atât timp cât dorești. Nu va trebui să te conectezi online pentru a accesa software-ul sau să îți faci griji cu privire la pierderea accesului la expirarea unui abonament.