La SKiN MedSpa găsești unul din cele mai eficiente tratamente pentru celulită

0
106
La SKiN MedSpa găsești unul din cele mai eficiente tratamente pentru celulită

Vara se apropie iar coapsele sunt pline de celulita, care se tot încăpăţânează să nu dispară? Multe din noi am căutat cu frenezie cel mai eficient tratament anticelulită. Câte din noi nu am citit și aplicat cele mai bune tratamente naturiste împotriva celulitei „chiar la tine acasă” ? Sau am sperat la rezultate după ce am pierdut ore in șir la zecile de proceduri anticelulitice la preț soc?

De ceva timp aștepți rezultatele de la durerosul masaj anticelulitic și suporți pentru că celulita „e dureroasă, așa se distruge iar dacă nu doare nu funcţionează”?

Ai cumpărat cele mai scumpe creme anticelulită, și tot nimic? Din cauza concentrației mici de substanțe active, cremele anticelulitice singure, chiar și de înaltă calitate, nu au cum să ofere rezultate spectaculoase în lupta cu celulita.

Pe lista de must-uri pentru a reduce denivelările provocate de celulită, pe lângă tratamente de remodelare corporală care dau cu adevărat rezultate, încearcă să acorzi atenţie la alimentaţie (nu diete drastice), odihnă şi activitate fizică.

Multe din noi stăm prost la capitolul sport dar ceea ce trebuie să reții este că mișcarea și cei 6000 de pași zilnic fac bine în primul rând sănătății tale, nu doar siluetei. Chiar dacă nu ești adepta sportului epuizant, mișcarea constantă te ajută să ai un metabolism cu arderi mai rapide.

Iar dacă dorești să te bucuri de un corp frumos, nu pierde din vedere consumul de apă, foarte important pentru a drena eficient grăsimea.

Deși tehnologia avansează, este tot mai performantă și există o gamă largă de soluții care pot distruge celulele de grăsime stocate sub piele, celulita nu poate fi îndepărtată permanent. Chiar dacă aspectul vălurit nu iartă pe aproape nicio femeie, nu există o metodă de eliminare completă și definitivă a celulitei, decât dacă este în fază incipientă, de gradul 1.

Ca orice altă afecțiune, pentru a o ține sub control și celulita ar trebui luată din timp. Pentru că, dacă am ajuns în cel mai avansat stadiu de celulită, de gradul 4, nu ne mai putem aștepta să obținem rezultate strălucite.

Din cauza fluctuațiilor hormonale inerente, celulita reapare iar această luptă pare interminabilă și nimic nu pare să funcţioneze împotriva celulitei. Însă, un simplu drenaj limfatic prin presoterapie, care elimină toxinele și retenția de apă, introdus în ritualul tău săptămânal, va face o diferență.

La capitolul noutăți în materie de tratamente cu rezultate, una dintre cele mai solicitate proceduri de remodelare corporală este Venus Legacy™. Metodă plăcută de a lupta cu celulita prin tehnici non-invazive, complet nedureros, Venus Legacy™sparge adipocitele fără să lezeze pielea.

Pielea afectată de celulită este masată în profunzime cu ajutorul vacuumului integrat, cămăruțele de grăsime sunt sparte, ceea ce declanșează o activare a metabolismului local. Grăsimea subcutanată este distrusă prin apoptoză cu fiecare noua ședință iar organismul o elimină treptat și natural, prin procesele metabolice.

Recent intrată în gama de tratamente anticelulitice, fără efecte adverse, radiofrecvența medical grade este o procedură special concepută pentru netezirea pachetului adipos: nu doare, nu ustură, nu îngheață, nu stai în nicio poziție nesuferită și durează numai 30 de minute.

Deși schema de tratament face o mare diferență, rezultatele depind mult de gradul de celulită și de vechimea ei, se conturează pe măsură ce faci ședințele și durează până la șase luni. Pentru a nu pierde apoi rezultatele și riscă sa o iei de la capăt, încearcă să faci o dată pe lună un tratament țintit pe celulită.

Tips: pentru a avea rezultate rapide, combină tratamentele de remodelare corporală.

​La SKiN MedSpa, în lupta cu celulita fiecare pacient beneficiază de o evaluare gratuită, realizată de unul dintre specialiștii clinicii noastre. Medicii și terapeuții noștri dezvoltă împreună cu fiecare pacient o schemă personalizată de tratament, cu soluții eficiente de prevenire a celulitei, în acord cu nevoile și dorințele acestuia.

Despre SKiN MedSpa

SKiN MedSpa este primul medical Spa din Drumul Taberei, care aduce cele mai noi tehnologii și dispozitive medicale pentru frumusețe și sănătate.

Misiunea SKiN MedSpa este de a-și ajuta pacienții să obțină rezultate remarcabile, pentru a se simți nu doar la nivel fizic, ci și emoțional. Cu o echipă dedicată, în clinică sunt folosite produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate în funcție de pielea și nevoile fiecărui pacient în parte.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate de durată, dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN MedSpa

Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, România
0729 740 704
Program: Luni – Duminică: 08:00 – 21:00