Pahare de hartie personalizate pentru un gust minunat al cafelei

0
228
Pahare de hartie personalizate pentru un gust minunat al cafelei

Paharele de unica folosinta pentru cafea sunt indispensabile in special pentru aparatele automate de cafea. Nu este necesara spalarea lor, iar costurile unor astfel de recipiente pentru bauturi sunt mai mult decat accesibile. Paharele de unica folosinta, personalizate cu grafica brandului dvs., in tipar de maxim 6 culori, au cea mai buna calitate, deoarece paharele de carton (de hartie) sunt biodegradabile (eco-friendly). De asemenea, firma noastra va poate realiza pahare de carton pentru cafea personalizate cu o imagine sau un ornament care pot fi folosite chiar si la un eveniment festiv.

Paharele carton cafea sunt o inventie simpla, dar stralucitoare, folosita de peste o suta de ani in toata lumea. Pot fi umplute cu lichid de consistenta si temperatura variata. Dar cel mai important, sunt sigure pentru mediu si oameni, deoarece cerneala este pe baza de soia si apa, fiind 100% sigure pentru a fi servite produse/ bauturi destinate consumului uman. Materia prima utilizata, provine din paduri exploatate rational, fara defrisari ilegale. Firma producatoare de pahare de carton vending personalizate, este cu actionariat roman 100%. De asemenea, firma are certificari de calitate pe plan international CE, FDA, SGS, ISO etc. Mai mult decat atat, la cererea clientului se pot obtine diferite certificari necesare activitatii sale: certificari metrologice, standarde de calitate etc.

Pahare carton customizate

Pentru ca firma este producatoare de pahare de carton (hartie), intentia sa este de a inlocui, ca si utilizare in piata, paharele de unica folosinta din plastic. De asemenea, paharele pot fi customizate la cererea clientului, in multiple feluri: forma, capacitate, cu dublu perete de hartie, hartie creponata sau normala, printare in culori metalice, Pantone standard, CMYK, etc. Datorita conductivitatii termice scazute, este convenabil sa tii un astfel de pahar in mana, indiferent de temperatura continutului. Este profitabil sa comanzi pahare de carton personalizate chiar si in loturi mici pentru unitati mici sau pentru evenimente. Paharele folosite nu ocupa mult spatiu si sunt mai usor de eliminat, fara a provoca daune mediului inconjurator. Odata descompuse, ele actioneaza ca si compost natural pentru sol.

Pahare de carton vending personalizate – Avantaje

Acest tip de pahar carton vending, de unica folosinta, personalizat are un numar mare de avantaje, si anume:

  • au o greutate usoara;
  • sunt practice;
  • prezinta siguranta (nu emit substante nocive, indiferent de temperatura continutului);
  • sunt igienice (nu se reutilizeaza);
  • prietenos cu mediul (se descompun);
  • au izolatie termica ridicata;
  • oportunitate de branding;
  • usurinta de eliminare.

Pahare de carton personalizate – Tipuri

In functie de volumul necesar, poti solicita pahare de carton de 110 ml, 175 ml, 250 ml, 340 ml, 500 ml. Numarul straturilor de hartie face distinctie intre paharele de hartie obisnuite si cele duble. Acestea din urma sunt folosite pentru a servi cafea, ceai, cacao calda, ciocolata calda. Straturile duble mentin temperatura bauturii in interior mai mult timp, oferind protectie mainii la exterior. Paharele carton pentru vending nu schimba gustul si aroma bauturii. Pot fi folosite si pentru cocktail-uri, smoothie-uri, sucuri si alte bauturi.

Pahare de carton Rippple

Un tip separat de pahare de carton, este Ripple sau hartie creponata. Caracteristica lor distinctiva este stratul de carton ondulat din exteriorul produsului. Pe langa izolatia termica ridicata, are rigiditate si rezistenta sporita. Aceasta capacitate face ca produsul sa nu se deformeaza atunci cand este apasat puternic din greseala. Suprafata ondulata exterioara nu afecteaza mana, deoarece temperatura este mult redusa. Aceste pahare sunt utilizate pentru cafea si alte bauturi calde.

Indiferent ce aveti nevoie, va rugam sa ne contactati si putem customiza, certifica si executa produsul asa cum aveti nevoie in afacerea dvs. Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru: www.paharedehartie.ro