Primul joc LEGO® cu Realitate Augmentată se lansează în exclusivitate în Băneasa Shopping City

0
236
Primul joc LEGO® cu Realitate Augmentată se lansează în exclusivitate în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City și LEGO® România organizează, în exclusivitate, primele workshopuri cu realitate augmentată (AR) – LEGO® Hidden Side –, o experiență interactivă creată pentru copiii de pretutindeni, lansată la nivel global pe 1 august 2019.

Aplicată seturilor LEGO®, tehnologia AR (Augmented Reality) permite suprapunerea unei imagini virtuale, generată de aplicația LEGO® Hidden Side, peste construcția reală realizată de fiecare copil în cadrul workshopului, dezvăluind o lume ascunsă plină de provocări și mistere interactive.

Prin această inițiativă marcăm împreună cu LEGO® momentul de începere a noului an școlar, oferind copiilor o experiență unică, la nivelul realității cotidiene în care trăim – era tehnologiei. În același timp, ne reconfirmăm angajamentul de a contribui la crearea unui viitor sustenabil prin sprijinirea educației, indiferent de forma pe care aceasta o îmbracă”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Pe plan local, lansarea oficială LEGO® Hidden Side va fi marcată printr-o serie de 24 de workshopuri, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, organizate în perioadele 6-8 septembrie și 13-15 septembrie, în parteneriat cu Băneasa Shopping City.

Workshopurile se vor desfășura în zona magazinului H&M din Băneasa Shopping City, la etajul 1, în zilele de 6, 7 și 8, respectiv 13, 14 și 15 septembrie, în 4 sesiuni pe zi, cu intervalele orare 11.00-12.00, 12.30-13.30, 15.00-16.00 și 16.30-17.30. Locurile sunt limitate la 40 de copii pe sesiune, iar rezervarea se efectuează exclusiv pe baza înscrierii anticipate pehttps://www.baneasa.ro/lego/.

În aceeași perioada, Băneasa Shopping City derulează o campanie promoțională prin care oferă 1.000 de seturi LEGO® Hidden Side clienților care fac dovada unor achiziții în valoare cumulată de 500 de lei, din două bonuri de cumpărături din aceeași zi, dintre care unul provine de la magazinele de copii din complexul comercial Băneasa. Premiile pot fi ridicate în perioada 6-15 septembrie 2019, de la cele două puncte special amenajate în incinta Băneasa Shopping City, respectiv H&M etajul 1 și zona aflată între Băneasa Shopping City și Galeria Feeria.