Program facturare gratuit pentru orice afacere

0
243
Program facturare gratuit pentru orice afacere

Avantajele câștigate de folosirea calculatoarelor și a softurilor de contabilitate sunt vechi. Însă folosirea unor astfel de softuri a fost multă vreme condiționată de plata unor sume deloc neglijabile. Astăzi, o dată cu evoluția tehnologiei, care facilitează accesul rapid la baze de date extinse, într-un timp de numai câteva secunde, și modalitatea de a folosi astfel de programe de contabilitate s-a schimbat.

Dacă în trecut era nevoie de instalarea unu program pe calculator și de conectarea softului la o imprimantă specială de printat facturi, în zilele noastre lucrurile s-au simplificat mult. Conexiunea permanentă la internet a schimbat radical modul de a inregistra clienții, de a realiza facturi și de a le transmite. Multe dintre informații sunt preluate dintr-o singură înregistrare, calculele se fac automat și factura poate fi trimisă instantaneu pe email, fară a mai fi nevoie de printare.

Iar cel mai important aspect, care este ușor de remarcat este faptul că accesul la astfel de programe și aplicații se realizează cu costuri incomparabil mai mici, chiar gratuit.

Cu ce noutate vine programul de facturare de la Qsolutions.ro?

Acest program facturare oferă acces gratuit și online la toate facturile emise, din orice locație, evident, cu conexiune la internet. El se adresează persoanelor fizice autorizate, asociațiilor familiale și tuturor societăților comerciale care nu dețin încă un astfel de program. După înregistrarea și completatrea unor date esențiale, generarea facturii va dura maxim 30 de secunde. De asemenea oferă acces facil la toate facturile emise și la toate datele necesare pentru gestionarea eficientă a informațiilor.

Acest program este o alternativă rentabilă atât la varianta invechită a facturilor scrise de mână, cât și la facturile tipizate. El asigură eficiență atât ca rapiditate de redactare, cât și ca acces nelimitat la datele inregistrate, din orice locație cu internet și oricând.

Programul a fost special conceput pentru a oferi acces online la un soft inteligent și rapid. Iar în limita anumitor condiții oferite de administratori, el poate fi folosit gratuit. Pentru acces la mai multe facilități este neceasră achiziția unui pachet de licențiere plătit.

Care sunt principalele avantaje oferite de acest program de facturare?

Avantajele unui astfel de soft sunt incontestabile. Printre cele mai importante avantaje amintim:

 • oferă o modalitate simplă de acces la documentele inregistrate
 • se pot emite facturi proforme, facturi de avans și facturi fiscale
 • facturile proforme pot fi schimbate foarte simplu în facturi fiscale
 • se pot emite chitanțele aferete facturilor
 • pot fi gestionate cheltuielile
 • pot fi stocate toate informațiile necesare despre clienți și produse
 • calculele se fac automat
 • cursul valutar este preluat automat
 • poate fi generat un registru de casă
 • se pot face exporturi de facturi și documente în format PDF
 • facturile pot fi trimise și prin e-mail
 • se pot întocmi rapoarte privind emiterea, încasarea sau neîncasarea facturilor.

Avantajele acestui sistem automat de facturare sunt remarcabile și pot oferi tuturor celor care au nevoie de o simplificare sau o sistematizare a procesului numeroase facilități

Pentru a încerca varianta de program facturare gratuit accesați site-ul Qsolutions.ro!