Radiofrecventa faciala si corporala la ABBA Salon Bucuresti

0
85
Radiofrecventa faciala si corporala la ABBA Salon BucurestiFiecare femeie dupa 35 de ani viseaza sa renunte la cel putin 10 ani de pe umerii ei. Iar cosmetologia moderna incearca din greu sa indeplineasca dorintele cele mai arzatoare. Radiofrecventa faciala a devenit o adevarata descoperire, ceea ce permite oricarei femei sa-si recapete tineretea pierduta si prospetimea tenului, fara interventii chirurgicale.  Astazi, aceasta tehnica moderna este cea mai perfecta metoda de a combate procesul de imbatranire a pielii. Radiofrecventa faciala permite echilibrarea perfecta a tonului pielii, eliminarea ridurilor legate de varsta, reducerea laxitatii pielii, facand-o mai ferma si mai supla. Radiofrecventa corporala ajuta femeile sa devina suple si sa aiba o piele de invidiat. Aceasta metoda poarta multe nume, dar in esenta inseamna acelasi lucru.

Radiofrecventa corporala

Persoanele care au facut radiofrecventa corporala la salonul de cosmetologie Abba Salon, din Bucuresti, stiu ca un regim de temperatura special conceput, stimuleaza dezvoltarea fibroblastelor – principalele celule ale pielii. Aceasta metoda ofera mai multe avantaje, care o diferentiaza de alte metode similare. Ca urmare a acestei metode, pielea devine vizibil mai tanara si mai sanatoasa, iar in timpul procedurii nu se simte nicio durere.

Indicatii proceduri radiofrecventa

Este suficient sa se efectueze 4-6 proceduri. Fiecare sesiune nu dureaza mai mult de 1 ora. Poti face radiofrecventa corporala sau doar radiofrecventa faciala daca prezinti pete pigmentare, riduri, pungi in jurul ochilor, laxitatea pielii, prezenta unui numar mare de pori dilatati pe piele, prezenta unei a doua barbii, prezenta vergeturilor pe corp, celulita fibroasa, umflaturi, vergeturi pe piele ca urmare a pierderii in greutate, depozite de grasime cu caracter local.

Cum functioneaza radiofrecventa corporala pentru pielea ta?

Nu este un secret faptul ca fibrele de colagen sunt prezente pe pielea umana. De prezenta fibrelor de colagen depinde elasticitatea pielii. Odata cu varsta, fibrele de colagen tind sa se intinda si sa-si piarda elasticitatea. Din acest motiv, laxitatea pielii nu trebuie tratata cu indiferenta. Alte componente la fel de importante pentru mentinerea tineretii pielii, sunt celulele speciale – fibroblastele din care este format scheletul de tesut conjunctiv. Procedurile sau tratamentele cu radiofrecventa faciala si corporala, ajuta la asigurarea elasticitatii acestor tesuturi. 

Odata cu varsta, pielea devine din ce in ce mai saraca in fibroblaste. In timpul procedurii cu radiofrecventa, unda de frecventa radio patrunde in straturile profunde ale pielii si ajunge la fibrele de colagen pe care le intalneste in calea ei, transmitandu-le o parte din energia ei. Aceasta energie duce la reducerea fibrelor si asigura astfel intinderea pielii. Efectele acestei proceduri cosmetologice sunt vizibile. Dupa expunerea termica, dermul literalmente prinde viata, fluxul de sange este activat in mod semnificativ, iar odata cu el si metabolismul.

Rezultatele radiofrecventei faciale si corporale pot fi comparate cu operatiile chirurgicale plastice, insa aceasta metoda nu are niciun efect mecanic, invaziv, asupra pielii si nici nu produce vatamari asupra ei. Trebuie mentionat ca incalzirea dermului duce la stimularea formarii de noi fibre de colagen si fibroblaste. Aceasta metoda este mult mai profitabila fata de alte metode de ridicare a pielii. Dupa aceasta procedura pielea devine incredibil de catifelata, reteaua vasculara dispare complet, iar diametrul porilor este semnificativ redus.