Recomandare pentru organizarea unui eveniment deosebit!

0
23
Recomandare pentru organizarea unui eveniment deosebit

Dacă sunteți o firmă organizatoare de evenimente speciale sau dacă sunteți o persoană privată care va trebui să organizeze un eveniment important în viitorul apropiat, suntem în măsură să vă ajutăm cu o recomandare foarte importantă, pentru ca acel eveniment să fie cu adevărat reușit, în adevăratul sens al cuvântului!

            Este vorba despre o formație formată din artiști foarte talentați, care au multă experiență în această industrie de organizare a evenimentelor importante!

            Lucian Band este formația care și-a început activitatea încă din anul 2002. Cei doi fondatori, Lucian și Gina au absolvit Academia de Muzică din România, și au hotărât încă de atunci, să înființeze o formație profesionistă dedicată oamenilor! Evenimentele deosebite din viață unui om, sunt momente care trebuie sărbătorite într-un mod aparte, în zilele noastre. Lăsând la o parte faptul că, acestea, din păcate nici nu sunt foarte multe de-a lungul vieții noastre. Nu reprezintă un moft, ele merită toată atenția cuvenită,

            Pentru că industria organizării de evenimente importante și-a început cu adevărat activitatea la noi în țară, abia în anul 1990, încă nu este suficient de dezvoltată. Cu timpul, însă, lucrurile vor intra în normalitate și oamenii vor începe să sărbătorească și să prețuiască mult mai mult evenimentele importante.

            La ce tipuri de evenimente puteți apela la serviciile oferite de formația profesionistă Lucian Band?

            Lucian Band nu este numai o formatie de nunta profesionistă, care participă doar la evenimente de genul nunți sau botezuri. Din punct de vedere artistic, avem de a face cu o formație care interpretează foarte multe genuri de muzică  de tip cafe-concert, jazz, valsuri, tangouri celebre, cover-uri, muzică ușoară românească, muzică de petrecere, etc.

            Formația aceasta colaborează și cu soliști pentru muzică de pian, cu soliști pentru muzică ușoară precum și cu interpreți de cover-uri.

            Pentru că este vorba despre persoane care au reușit în ultimii 20 de ani să ridice în picioare multe grupuri de petrecere, puteți programa chiar și o audiție! Este cel mai recomandat mod de a vedea dacă este exact ceea ce aveți dumneavoastră nevoie, pentru petrecerea pe care urmează să o organizați în cinstea evenimentului care va fi sărbătorit curând!

            Ce includ ofertele formației Lucian Band în momentul de față?

            Această formație care a susținut cu succes, concerte în toată țara și în strainătate și care a cântat și însuflețit mult atmosfera la petreceri importante organizate în locuri importante precum Hotel Marriot București, Hotel Ramada București, Hotel Hilton, Hotel Crown Plaza București, Hotel Hornet București, Jubile Ballrooms București, Cristal Ballrooms București, Aristocrat Ballrooms București, vă pune la dispoziție pentru evenimentul dumneavoastră, o solistă de muzică populară pentru muzica de petrecere, interpreți la orgă, acordeon, vioară, una sau chiar două soliste pentru muzică ușoară, DJ, lumini de scenă pe schele (RGB-uri, 3 Moviehead-uri Starivilee, 2 lasere, jocuri de lumini, mașină de fum ușor de discotecă), sonorizare profesională, boxe HK, microfoane, consolă pentru DJ, personal tehnic și microbuz propriu pentru transportul echipamentului. Exista multe tipuri de muzica nunta Bucuresti pentru care puteți opta aici! Aproape tot repertoriul este postat pe site-ul de prezentare lucianband.ro. Din acest repertoriu puteți alege piesele care vă plac cel mai mult și pentru audiția de probă și pentru petrecere.