7 trucuri ca sa alegi cerceii potriviti

0
322
7 trucuri ca sa alegi cerceii potriviti

Trendul anului acesta sunt cerceii cu pietre cat mai colorate. Cu cat sunt mai vii culorile care iti incadreaza chipul, cu atat mai bine!

Iata cateva trucuri primite de la designerii SaraTremo ca sa alegi intotdeauna culoarea potrivita pentru cerceii tai:

1. Pentru femeile blonde cu ochi albastri

Daca ai parul blond si ochii albastri, este foarte usor sa ii scoti in evidenta purtand cercei cu piatra de culoare albastra. Cu cat mai intensa e culoarea, cu atat si ochii tai vor iesi in evidenta mai mult.

2. Pentru femeile blonde cu ochi verzi

Femeile cu par blond si ochi verzi sunt sfatuite de specialistii SaraTremo sa poarte cercei cu pietre violet, portocalii si maronii in diverse nuante. Aceste culori vor face ca verdele din ochii tai sa fie adanc, intens. Poti alege de aici cele mai frumoase modele de cercei placati cu aur https://www.saratremo.ro/cercei/placat-cu-aur.

3. Pentru femeile blonde cu ochi caprui sau negri

Ochii inchisi la culoare ai blondelor ies cel mai bine in evidenta daca incadrezi chipul cu cercei in nuante de gri, bleumarin, roz si galben. Indrazneste sa porti aceste nuante, efectul va fi wow!

4. Pentru femeile roscate

Indiferent de culoarea ochilor, femeile roscate ar trebui sa poarte cercei cu pietre maronii, verzi si albastre in toate tonurile. Aceste culori vor sublinia foarte bine sarmul natural al tuturor roscatelor!

5. Pentru femeile satene cu ochi albastri

Daca ai parul saten sau brunet si ochi albastri (norocoaso!), cerceii care iti vor evidentia cel mai bine ochii sunt negri, gri, albastri, portocalii si bej in toate nuantele. Ii gasesti in modele splendide realizati din argint sau placati cu aur pe https://www.saratremo.ro/cercei.

6. Pentru femeile satene cu ochi verzi

Brunetele si satenele cu ochi verzi ar trebui sa aleaga cercei cu pietre maro, indigo si verzi, iar ochii lor vor parea de un verde adanc precum marea.

7. Pentru femeile satene cu ochi caprui

Femeile satene sau brunete care au ochi inchisi la culoare, caprui sau negri, sunt, probabil, cele mai norocoase. Orice nuanta ar purta, ochii lor vor iesi in evidenta.

Orice culoare ai alege, nu uita ca cel mai important accesoriu este, intotdeauna, zambetul!