Echipamente de protectie pentru diferite domenii de munca

0
46
Echipamente de protectie pentru diferite domenii de munca

Grija pentru lucratori este cheia prosperitatii oricarei companii. Alegerea hainelor si echipamentelor de munca poate fi un factor decisiv in orice companie. Prin urmare, haine de lucru si echipamente de protectie de inalta tehnologie si de inalta calitate, poti gasi in magazinul online echipamentelucru.ro. Aici poti gasi echipamente de protectie pentru diverse domenii de activitate. De exemplu, poti comanda echipamente de protectie pentru lucratorii din domeniul electricitatii, seturi exclusiv rezistente la caldura, haine de lucru rezistente la foc, precum si protectie pentru ochi, fata si cap. Toate echipamentele de protectie au documentele necesare care confirma calitatea produsului. De asemenea, hainele de protectie indeplinesc toate cerintele. 

De ce sa comanzi echipamente de protectie

Echipamentul de lucru este o imbracaminte moderna, potrivita pentru orice sarcina. Poti comanda incaltaminte de lucru la preturi accesibile, precum si alte tipuri de echipamente de lucru, de care vor avea nevoie angajatii companiei tale. Aceste haine garanteaza siguranta la locul de munca, in timpul lucrarilor la mare altitudine, protectie in timpul unui incendiu etc. Companiile producatoare de echipamente de protectie dezvolta cu succes, produce si furnizeaza echipamente de protectie personala, rezistente la lucrul in diferite domenii de activitate. Abordarea profesionala, evolutiile inovatoare si productia moderna le-a permis producatorilor sa creeze kituri de protectie pentru personalul din toate domeniile industriei, din materiale cu proprietati rezistente la caldura constanta si includ: salopete de protectie, tricouri si bluze, halate medicale, imbracaminte reflectorizanta, imbracaminte impermeabila, imbracaminte de iarna, veste, imbracaminte speciala de protectie. De asemenea, poti face o comanda pentru incaltaminte de protectie, cum ar fi: bocanci, pantofi, saboti, sandale, cizme pvc, electroizolanta, incaltaminte alba, antielectrostatica, precum si manusi de protectie, ochelari de protectie, antifoane interne, casti de protectie, lucru la inaltime, masti de protectie. Toate acestea si multe altele fac parte din gama de echipamente de protectie si pot fi cumparate din magazinul online echipamentelucru.ro.

Echipament de protectie a ochilor

Protectia ochilor la locul de munca nu este doar o practica recomandata. Aceasta este o conditie de munca absolut necesara. Mii de oameni din toata lumea isi pierd vederea in fiecare an din cauza ranilor provocate la munca. Majoritatea acestor leziuni sunt cauzate de o lipsa completa de echipament individual de protectie. Conform unui studiu, trei din cinci lucratori care nu folosesc echipament de protectie pentru ochi si fata, isi provoaca leziuni mai devreme sau mai tarziu. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca se impune angajatorilor sa poarte in timpul lucrului ochelari de protectie adecvata conditiilor periculoase. In special, astfel de echipamente de protectie sunt recomandate sudorilor si specialistilor in prelucrarea metalelor. 

Este obligatoriu ca angajatii care lucreaza in aceste zone, sa poarte echipament individual de protectie adecvat. Desi protectia ochilor pentru sudori variaza de la masti la scuturi de sudura, ochelarii de protectie sunt probabil cel mai simplu si mai eficient articol de protectie. Sunt ieftini, usor de utilizat si eficienti. Nerespectarea masurilor de siguranta inseamna un risc mare. Particule mici, cum ar fi stropi de metal fierbinte, scantei sau aschii metalice, provoaca intr-o proportie de aproximativ 70% leziuni ochilor. Odata ajunse in ochi, astfel de particule pot provoca pierderea vederii. Acest risc este adesea neglijat, desi poate fi prevenit cu usurinta, utilizand doar o pereche de ochelari de protectie.