AMS inchirieri auto Bucuresti

0
78
AMS inchirieri auto Bucuresti

In orasele mari, in special in capitala, exista riscul ca masina sa se deterioreze si sa te lase in pana, exact atunci cand ai o multime de treburi de rezolvat, sa iei copilul de la scoala sau gradinita, sa mergi cu el la cursurile de pian, de desen sau de limba engleza, sa mergi la serviciu etc. Daca ai masina in service, poti apela cu incredere la firma cu masini de inchiriat Bucuresti, pentru a-ti satisface nevoile zilnice. De asemenea, Bucurestiul ofera o multime de atractii pentru copii. Daca i-ai promis copilului tau ca il vei duce intr-un parc de distractii, insa masina este in service, apeleaza cu incredere la firma AMS Rent a car pentru a inchiria o masina in modul cel mai convenabil.

In Bucuresti vin mereu turisti, investitori si oameni de afaceri din diferite parti ale globului. Cu toate acestea, nu toata lumea are posibilitatea de a veni cu masina privata, cu atat mai putin transportand-o din tara lor. In acest caz, exista o singura iesire – masini de inchiriat Bucuresti de la firma AMS Rent a car.
Dupa ce a inchiriat o masina, o persoana devine imediat mai mobila si complet independenta de functionarea transportului public. Acest serviciu, datorita ofertelor interesante, este mult mai profitabil decat apelarea la un taxi. Unul dintre avantajele sale principale este alegerea independenta a tipului si marcii dorite de masina. De obicei, firma de masini inchiriate are o flota destul de extinsa – de la masini de clasa economica la masini din clasa lux. 

Cum sa iesi din situatia defectarii masinii personale

Exista situatii cand o persoana ramane in pana cu propriul sau vehicul fiind necesara investigatia defectiunii la un service auto. In acest caz nu ai alta solutie, decat sa mergi cu taxiul sau firma de transport in comun si de asemenea, sa apelezi cu incredere la firma de inchirieri auto Bucuresti, care te poate scoate din impas, mai ales daca ai o intalnire de afaceri importanta sau trebuie sa ajungi la o negociere. In secolul nostru in miscare rapida, fiecare persoana acumuleaza un numar imens de lucruri diferite in timpul zilei. Si daca masina ta este in reparatie la un service, firma de inchirieri auto, pe cat posibil, te va ajuta sa te misti confortabil, fara a cara bagaje sau pachete cumparate, dupa tine. 

Firma de inchirieri auto – masini noi

Masinile de inchiriat de la firma de inchirieri auto Bucuresti AMS Rent a car dispune de masini cu o vechime cuprinsa intre 0 si 3 ani, ceea ce inseamna ca sunt masini noi, fara defectiuni majore si care te transporta in siguranta. Inainte de a inchiria o masina noua, este recomandabil sa afli toate avantajele pe care ti le ofera. In prezent, poti inchiria o masina noua la cele mai atractive preturi si o mare varietate de tarife, care sunt potrivite pentru orice ocazie.  Aceasta companie ofera o selectie larga de modele populare: clasa economica, SUV-uri, clasa de afaceri etc. Acesta este un sistem foarte convenabil si profitabil, in special pentru cei care au masina in service la reparatii.