Tractari auto cu firma specializata

0
60
Tractari auto cu firma specializata

Situatiile de trafic sunt atat de imprevizibile, incat in ​​orice moment si mai ales atunci cand te astepti cel mai putin, poate avea loc un accident sau masina ta se poate defecta. Daca nu exista nicio modalitate de a ajunge la cel mai apropiat service (in cazul unei avarii grave, o punctie a mai multor roti simultan), atunci nu poti face fata, fara serviciile unei firme de tractari auto. Transportul special va ajunge la locul in care te afli, iar expertii vor incarca masina pe o platforma auto si o vor livra la adresa dorita.

Cum functioneaza un serviciu de tractari auto?

Dureaza doar cateva secunde pentru a apela firma de tractari auto Romtractari.ro. Trebuie doar sa formezi numarul de telefon al serviciului de tractari auto, sa comunici adresa si modelul masinii tale. In medie, sosirea unei platforme de tractari auto dureaza in jur de 30 minute, in functie de situatia traficului de pe sosea. Daca ai documentele, tranzactia poate fi procesata la fata locului, iar livrarea masinii poate fi posibila fara prezenta ta, la adresa specificata.

Avantajele utilizarii unei platforme de tractari auto specializate

Unul dintre principalele avantaje ale utilizarii unei platforme de tractari auto, este grija si precizia transportului masinii avariate. Masina va fi livrata exact in forma in care a fost transferata soferului masinii de remorcare. Transportul este posibil prin metoda de incarcare completa si partiala, precum si prin cuplaj. Metoda va fi aleasa de angajatii firmei de tractari auto, pe baza situatiei si in functie de starea tehnica a masinii avariate.

Ce masini pot fi tractate?

Firma de tractari auto efectueaza evacuarea autovehiculelor, inclusiv transportul simultan al mai multor masini pe un transportor auto sau o platforma cu remorca. O procedura mai complicata este evacuarea camioanelor. Pentru aceasta este nevoie de echipamente speciale de transport si incarcare, precum si de deprinderi speciale ale soferilor. Toate acestea insa, iti stau la dispozitie, si, prin urmare, angajatii firmei de tractari auto executa si transportul de echipamente grele si voluminoase. Poti comanda urmatoarele servicii de la firma de tractari auto:

  • evacuarea urgenta a unui SUV, autoturisme, inclusiv vehicule si autoutilitare speciale;
  • asistenta tehnica cu livrarea masinii la cel mai apropiat service, selectat de serviciul de clienti;
  • evacuarea dupa un accident;
  • evacuarea intr-o anumita zi prin apel prealabil (de exemplu, la garaj).

Avantajele comandarii serviciului de tractari auto sunt:

  • Firma lucreaza non-stop 24 de ore pe zi timp de 7 zile pe saptamana;
  • Plecare spre oriunde in Bucuresti si in cele 6 sectoare ale sale;
  • Sosire operationala;
  • Munca atenta a angajatilor – incarcarea, transportul si descarcarea se realizeaza foarte atent;
  • Flota moderna de manipulatoare si platforme de tractari auto; 
  • Preturi accesibile pentru servicii.

Cat costa serviciile de tractare?

Firma de tractari auto Romtractari.ro practica tarife favorabile pentru tractarea auto, inclusiv vehiculele off-road, masini sport cu autorizatie redusa, masini rare si echipamente speciale. In orice scop, firma de tractari auto efectueaza servicii de calitate, la cele mai bune preturi si in cateva minute.