Albirea eficientă a dinților acasă

0
110
Albirea eficientă a dinților acasă

Cel mai simplu truc pentru albirea eficientă a dinților

Exisă nenumărate articole și pagini de site, care abundă în sfaturi despre cum să ai o dantură impecabilă și cum să ajungi să ai dinți cu câteva nuanțe mai deschise decât nuanța ta naturală. Dacă lucrurile ar fi fost atât de simple pe cât ne fac unele dintre aceste expuneri să credem, atunci întreaga evoluție a echipamentelor profesionale și a soluțiilor medicale folosite în domeniu nu ar fi avut niciun rost. Dar, cum lucrurile nu stau deloc așa, cel mai indicat este să căutați și să vă informați cum puteți ajunge să întrebuințați soluții profesionale pentru albirea dinților pentru acasă.

Astăzi, datorită evoluției tehnologiei și accesului tot mai larg la surse de informare și la mijloace medicale, această operație de albire a dinților se poate realiza chiar la noi acasă. Folosind benzi pentru albirea dinților, putem schimba nuanța naturală a dinților noștri după doar 30 de minute de aplicare.

Ce sunt aceste benzi pentru albirea dinților și cum pot fi ele folosite pentru a obține nuanța dorită a dinților?

După cum le spune și numele, sunt benzi impregnate cu o substanță activă pentru albirea dinților. Această substanță poate fi Peroxid de Hidrogen, dacă dinții voștri nu sunt sensibili sau Ulei de Cocoș și Nano Cărbune Activ, dacă dinții sunt mai sensibili. Aceste benzi sunt compuse din mai multe straturi de substanțe, care acționează treptat pentru curățarea și albirea dinților.

Persoanele care nu au dinți sensibili și vor să vadă rezultatele într-un timp cât mai scurt, pot folosi cu maximum de eficiență benzile pentru albirea dinților Flash Strips Gel și Flash Strips Dry. Acestea din urmă conțin un gel activ, cu o concentrație de doar 6% Peroxid de Hidrogen, ce nu provoacă sensibilitate sau durere în timpul tratamentului și permit consumul de lichide chiar și în timpul aplicării.

Benzile pentru albirea dinților Flash Strips cu Ulei de Cocoș și Nano Cărbune Activ sunt recomandate persoanelor cu sensibilitate dentară. Acestea nu conțin Peroxid de Hidrogen, de aceea nu veți simți disconfort, durere și nu veți avea iritații sau alergii în timpul tratamentului.

Benzile cu gel Flash Strips Gel au un conținut ridicat de ingrediente active, în concentrație variabilă, suficient de mare încât să producă efectele dorite, însă și suficient de mică, încât să nu producă sensibilitate, disconfort sau alte efecte negative. Tehnicile de producere sunt sigure și patentate.

Pentru a le aplica, cu mâinile uscate și curate, se desprinde banda de filmul adeziv din pachet și, privind într-o oglindă, se aplică banda pe partea inferioară a danturii, cu partea care conține gelul spre dinți. Marginea benzii trebuie să fie aliniată cu gingiile, iar banda se presează pe dinți pentru a se lipi cât mai bine. Se procedează la fel și pentru banda superioară. Apoi se lasă să acționeze intre 30 și 120 de minute, după specificații și cât mai mult pentru rezultate cât mai bune.

Pentru a vă convinge de calitățile și eficiența acestor benzi extraordinare pentru albirea dinților, intrați pe DrWhite.ro, informați-vă în legătura cu produsele care vi se potrivesc și alegeți să zâmbiți mai des!