Invitații nuntă elegante

0
47
Invitații nuntă elegante

Cum puteți avea cele mai elegante invitații de nuntă?

Alegerea celor mai frumoase și speciale invitații de nuntă nu este deloc o decizie ușoară. Gusturile și preferințele nu se discută. De cele mai multe ori, datorită multitudinii de opțiuni și discuțiilor nesfârșite, decizia alegerii variantei finale este lăsată mai mult pe seama unuia dintre parteneri și astfel hotărârea ajunge să fie luată. De forme și mărimi diferite, în culori pale sau cu printuri pastelate, din hârtie cu texturi și nuanțe variate, cu diverse panglici și fundițe,acest tip de invitații sunt prima carte de vizită a cuplului ce s-a decis să-și anunțe și să își sărbătorească oficializarea legăturii. De aceea pentru aalege cele mai potrivite invitații de nuntă este nevoie de timp, atenție și răbdare.
Pentru a veni în sprijinul celor care își doresc invitații și accesorii de nuntă într-o gamă cât mai variată magazinul online Invitații-Nuntă.net oferă cu o paletă de produse ce pot să satisfacă chiar și cele mai exigente preferințe. În funcție de gusturi personale, stilul locației și tipului de petrecere ales puteți opta pentru una dintre următoarele opțiuni:

• invitații nuntă elegante
Pastelate, dantelate, în filigran, cu fundiță sau sigiliu, cu printuri florale delicate sau cu margini învechite, această alegere este cu siguranță una elegantă.

• invitații nuntă clasice
Sobre și delicate, în culori pale, calde și pastelate, cu șnur sau forme speciale, această alegere e cu siguranță una clasică.

• invitații nuntă vintage
Cu un print viu special, nuanțe de violet, hârtie învechită, forme aparte, dantelă, reliefuri și șnururi această alegere e vintage.

• invitații nuntă haioase
Hazlii și jucăușe, cu imagini sugestive și pline de umor, alegerea acestui tip de invitații este cea mai potrivita pentru cupluri tinere și haioase.

• invitații nuntă și botez
Cum de multe ori astăzi barza vine înainte de a spune da în fața stării civile, cu voioșie și umor acest tip de invitații sunt potrivite pentru o nuntă cu familie extinsă. Cel mic va întregi peisajul acestei distracții în trei cu o invitație la nuntă-botez.

Modul în care este realizată o invitație la nuntă reprezintă o prezentare a noii familii, trebuie să facă față unorexigențe personale și spună câteva cuvinte despre partenerii implicați, despre fericitul eveniment, despre gustul și stilul viitorilor miri.

Pentru că suntem o echipa creativă, elegantă, pricepută și haioasă de graficieni din Cluj vrem să vă oferim cele mai potrivite invitații și accesorii de nuntă pentru acest eveniment unic din viața voastră de familie. Pasiunea noastră pentru grafică și creație ne-a adunat într-un mic atelier. Scopul nostru este să vă livram invitații și accesorii de nuntăoriginale și deosebite. Ne puteti vizita atelierul din Cluj-Napoca, sau puteti vizualiza toate produsele noastre prin intermediul site-ului www.invitatii-nunta.net

Pentru a va oferi cât mai multe detalii și informații despre oferta noastă actuală de invitații nuntă elegante va rugam să ne contactați cu drag și încredere!

Suntem o firma care oferă seriozitate și încredere. Ca sa fiți siguri de alegerea făcută vă oferim Garanția Calității. Pentru a afla ce înseamnă această garanție, intrați pe site-ul nostru sau solicitați o ofertă.