Bosch extinde sistemul de 18 volți pentru pasionații de bricolaj

0
31
Bosch extinde sistemul de 18 volți pentru pasionații de bricolaj

Patru scule electrice noi cu acumulator pentru casă și grădină:

O flexibilitate mai mare datorită sistemului de acumulatori „Power for all”

Înșurubarea și găurirea devin mai ușoare: UniversalDrill 18 și UniversalImpact 18
Mai ușor de tăiat datorită vibrațiilor reduse: AdvancedRecip 18
Extracție mai convenabilă și mai eficientă: UniversalVac 18

O gamă mai largă de aplicații și combinații mai ușor de realizat – Bosch extinde sistemul de 18 volți pentru pasionații de bricolaj cu patru scule electrice noi: mașina de găurit și înșurubat UniversalDrill 18, mașina de găurit cu impact UniversalImpact 18, ferăstrăul cu piston alternativ cu acumulator AdvancedRecip 18 și aspiratorul portabil cu acumulator UniversalVac 18. Toate sculele electrice fac parte din sistemul de acumulatori „Power for All”, care cuprinde mai mult de 25 de scule electrice diferite pentru casă și grădină. Avantajul sistemului: pasionații de bricolaj pot lucra fără acumulatori sau încărcătoare inutile, deoarece toate sculele electrice, de la ciocane rotative la mașini de tuns iarba, pot fi folosite utilizând același acumulator litiu-ion de 18 volți. Este necesar doar un singur încărcător pentru fiecare clasă de tensiune. Acest lucru salvează atât spațiu, cât și bani. Toate cele patru scule electrice sunt foarte puternice și dispun de un design nou, Bosch Pale Green și Black, cu o suprafață de înaltă calitate.

Înșurubarea și găurirea devin mai ușoare: UniversalDrill 18 și UniversalImpact 18
Scule electrice universale, ușor de utilizat pentru înșurubare și găurire – în acest fel pot fi descrise perfect mașina de găurit și înșurubat cu acumulator UniversalDrill 18 și mașina de găurit UniversalImpact 18. Datorită greutății reduse de doar 1,2 și 1,3 kilograme și mânerului îngust, acestea devin cele mai ergonomice scule electrice din gama lor de prețuri și sunt ușor de operat în orice poziție. Ambele scule sunt echipate cu o mandrină rotundă, care permite schimbarea rapidă a burghiului și a biților de înșurubat. Cu UniversalImpact 18, înșurubarea, găurirea în lemn, metal sau zidărie – pot fi selectate simplu și ușor pe cadranul de reglare. Cuplul necesar este la fel de ușor de reglat: poate
Pagina 2 din 4
fi ajustat pe o scală de la minimum la maximum. Ambele scule electrice sunt echipate cu o cutie cu două viteze, acționate cu un comutator glisant pe partea din spate a sculei.

Mai ușor de tăiat datorită vibrațiilor reduse: AdvancedRecip 18
Manipulare ușoară și mai mult control datorită vibrațiilor reduse – astfel poate fi descris ferăstrăul cu piston AdvancedRecip 18. Acesta oferă pasionaților de bricolaj cu 40 de procente mai puține vibrații decât modelele anterioare și cu până la 60 de procente mai puține decât modelele comparabile ale competitorilor. Eficacitatea amortizării vibrațiilor se realizează prin proiectarea specială cu o contragreutate integrată pentru a compensa vibrațiile. Amatorii de bricolaj pot tăia materiale în casă și grădină cu un grad de control ridicat și fără oboseală: tăierea grinzilor groase la dimensiuni precise, scurtarea țevilor sau tăierea lemnului de foc și a ramurilor – AdvancedRecip 18 poate face totul și multe altele (toate acestea pot fi realizate cu ajutorul AdvancedRecip 18) . Ferăstrăul cu piston alternativ este echipat cu un acumulator puternic de 2,5 Ah de 18 volți și are un suport SDS, care permite schimbarea rapidă a lamei de ferăstrău, fără să necesite alte accesorii. Utilizatorii pot vedea nivelul încărcării acumulatorului datorită afișajului cu trei LED-uri integrat în mâner.

Extracție mai convenabilă și mai eficientă: UniversalVac 18
Convenabil, puternic și versatil – aspiratorul cu acumulator UniversalVac 18 are totul. Comparativ cu modelele anterioare și cu cele ale competitorilor concurente, aspiratorul se remarcă prin intermediul unui sistem îmbunătățit de filtrare cu prefiltru: este deosebit de eficient și ușor de curățat datorită cadrului flexibil. De asemenea, UniversalVac 18 este echipat cu un motor ventilator optimizat, oferind în prezent o putere FX cu aproximativ 50 de procente mai mare decât predecesorul său – toate în timp ce lucrează mai silențios. Datorită dimensiunii sale compacte, designului echilibrat și greutății reduse, UniversalVac 18 este deosebit de convenabil și versatil: gama de accesorii include o duză pentru rosturi și perie, o duză pentru podele, precum și două tuburi de aspirare, transformând rapid aspiratorul de mână într-unul de podea. Prin intermediul acestui aspect, UniversalVac 18 poate fi utilizat fără griji în ateliere de bricolaj, acasă sau în mașină. este pentru a fi utilizat lucru face ca UniversalVac 18 să fie perfect pentru a fi utilizat în ateliere de bricolaj, acasă sau în mașină.
Mașina de găurit și înșurubat cu acumulator UniversalDrill 18, ferăstrăul cu acumulator AdvancedRecip 18, aspiratorul de mână UniversalVac 18 și UniversalImpact 18 sunt deja disponibile.