Globalworth Campus va găzdui sediul Star Storage într-un spațiu de birouri clasa A de 2.200 mp

0
33

Globalworth, liderul pieței de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT “made in Romania”. Compania va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfășurarea operațiunilor comerciale și a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT, marcând un punct cheie în angajamentul de construire a unei companii globale pentru accelerarea transformării digitale a organizaţiilor.

Le urăm partenerilor noștri de la Star Storage <<Bun venit>> și îi asigurăm, totodată, că în Globalworth Campus vor găsi cele mai bune oportunități, atât pentru a inova și a face performanță, cât și pentru relaxare. Complexul din nordul Capitalei oferă chiriașilor mai mult decât simple spaţii de lucru, le oferă acces la cea mai mare comunitate de business din România și le pune la dispoziție birouri moderne, zone de retail și spații verzi. Suntem convinși că se vor bucura de o experiență complexă și integrativă a fiecărei zile la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

În Tower 1, Star Storage se alătură unor companii de renume, precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks și Stradale.

Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii 4 ani, cât și pe plan internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019. Consolidarea echipei într-un spațiu de birouri modern, centrat pe comunicare și colaborare va permite atât o experiență îmbunătățită pentru echipa și clienții existenți, cât și creșterea echipei și a afacerii în următorii ani. Zona comună de discuții într-un format relaxat, cele peste 15 săli de întălniri și conferințe audio-video, spațiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fără distragerea atenției, sala de relaxare/odihnă și programul flexibil de lucru orientat către rezultate care va permite colegilor să aleagă când și cât lucrează sunt doar câteva dintre noutățile care arată preocuparea companiei pentru inspirarea angajaţilor, atragerea talentelor de top şi ajutarea clienţilor în atingerea obiectivelor, care să mişte înainte atât afacerile, cât şi societatea ca întreg”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziție 88.000 mp de spațiu de birouri și 760 de locuri de parcare. Tower 1 și Tower 2 au suprafețe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafață de 35.000 mp. În acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporție de peste 90%.

Globalworth Campus este un complex modern de business, care include, pe lângă cele trei turnuri de birouri Clasa ‘A’, spaţii verzi de relaxare, zone de retail, precum şi unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinţe din Bucureşti. Complexul combină cu succes caracteristicile tehnice de ultimă generație cu

cele eco-friendly. Turnurile 1 si 2 dețin certificarea BREEAM Excellent pentru performanța ecologică, iar Tower 3, ultima cladire dezvoltata in complex, este in curs de certificare.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra şi citată în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 2,85 miliarde de euro, la 30 iunie 2019. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 685 de companii naționale și multinaționale. In Romania, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile sale se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.