Cada de baie freestanding  potrivita la băile de bloc

0
485
Cada de baie freestanding  potrivita la băile de bloc

În timpul reparațiilor moderne din baie, toată lumea încearcă să folosească numai materiale moderne și practice în munca lor, precum și, dacă este posibil, să actualizeze echipamentul sanitar. Unul dintre elementele obiectelor sanitare moderne este cada freestanding. Nu îți poți interzice să trăiești frumos și această frază caracterizează perfect cada de baie freestanding  potrivită la băile de bloc. O astfel de cadă poate adăuga lux și chic oricărui interior, devenind un punct culminant elegant al designului întregii băi. Este adevărat, alegerea competentă a unei căzi independente ar trebui să să facă competent, cu cunoștințe despre toate avantajele și dezavantajele sale și să se ia în considerare o serie de nuanțe importante. 

Posibilități de instalare

O cadă, care stă separat de perete, cucerește cu mai multe avantaje:

Design spectaculos. Aspectul căzilor independente este neobișnuit în sine. Sunt destul de armonioase atât în ​​stil retro, cât și în cel mai modern stil minimalist. Cada de baie freestanding  potrivită la băile de bloc de culoare albă în acest format, avantajează spațiul limitat.

Comunicări sub cadă. Sifoane, conducte de intrare și ieșire – toată această instalație sanitară este ascunsă vederii și acest lucru o face să arate bine în combinație cu toaleta și bideul suspendat.

Posibilități de instalare. Cu o cadă freestanding vei reuși să dai flexibilitate în aspectul băii, deoarece poți alege un model cu instalare pe perete. Astfel, vei crea o baie foarte independentă, cu o cadă freestanding.

De ce este atât de populară cada freestanding?

Din ce în ce mai mulți oameni preferă astfel de modele din mai multe motive. Cu o astfel de cadă ai o ocazie excelentă de a face o baie într-o poziție clasică culcat, relaxând toți mușchii și obținând efectul maxim de relaxare. Pentru familiile cu copii mici, acesta este un element indispensabil, deoarece cu o astfel de cadă îți poți învăța bebelușul să înoate și să se scufunde în primii ani de viață. Cada de baie freestanding creează un sentiment de lux și dă respect proprietarului în ochii celorlalți. O cadă de sine stătătoare extinde vizual spațiul, creând efectul unei băi mari.

Este demn de remarcat faptul că o cadă freestanding este apanajul persoanelor care apreciază confortul și nu sunt constrânse de nimic. Desigur, pentru a plasa o cadă mare în centrul unei băi, aceasta trebuie să fie suficient de mare și o astfel de locuință nu poate fi ieftină. Cu toate acestea, există circumstanțe care nu îi oprește pe iubitorii de estetică și optează din ce în ce mai mult pentru o cadă de baie freestanding  potrivită la băile de bloc.

Cada de baie freestanding  din acril

Tendințele modei au obligat producătorii să caute un material mai maleabil decât oțelul și fonta. Așa au apărut căzile acrilice. Sunt fabricate dintr-un material polimeric, căruia i se poate da aproape orice formă. Pentru ca produsul să fie durabil, acesta este acoperit din exterior cu un strat de rășini epoxidice și așezat pe un cadru special. Versiunile de design ale căzilor de baie sunt realizate în principal din acril.