Huse Marble la BitCase.ro

0
56
Huse Marble la BitCase.ro

Ai mai întâlnit undeva huse Marble pentru smartphone-uri cu modele ce imită textura marmurei în toate culorile? Cu siguranță că astfel de opțiuni unice și uimitoare poți vedea doar la BitCase.ro. Acum BitCase.ro te va răsfăța cu huse cu bumper din plastic siliconat si spate din sticla de înaltă calitate pentru smartphone-uri ale mărcilor celebre și populare Apple, Samsung și Huawei. Husa personalizată originală pentru telefoane mobile te va ajuta să îți decorezi telefonul, să îl protejezi de zgârieturi și crăpături atunci când îl scapi pe jos.

La BitCase.ro ai diverse opțiuni pentru huse Marble care pot fi printate sau pot fi cumpărate de-a gata, cu aplicații ce imită marmura, de foarte bună calitate, și care nu vor dispărea mult timp. Husa se va potrivi perfect pe telefon, deoarece la fabricare, este utilizată o metodă tehnologică de înaltă precizie. Husa Marble este subțire, ceea ce înseamnă că îți va menține aspectul telefonului la un nivel ridicat. După instalare, toți conectorii dispozitivului sunt accesibili, husa Marble este ușor de pus și de luat de pe telefon, iar bara de protecție nu zgârie și nu deteriorează carcasa telefonului. Gama de huse Marble sunt protecții de înaltă calitate împotriva deteriorării mecanice.

Protecție fiabilă pentru telefon

Husa Marble este un accesoriu care nu permite apariția zgârieturilor și a crăpăturilor pe corpul dispozitivului, este rezistentă la grăsimi și urme de pete. Carcasa este concepută pentru a fi utilizată pe orice model de telefon Apple, Samsung și Huawei, se potrivește perfect pe dispozitiv și îl protejează ferm. Designul husei Marble respectă cu strictețe toate sloturile pentru difuzoare, conectori și porturi, tastele laterale ale dispozitivului. Husa ușoară și subțire nu va crește dimensiunea dispozitivului și are o bună aderență cu mâna. Accesoriul este plăcut tactil și vizual, încântă cu designul în culori luminoase și bine gândite.

Protejarea smartphone-ului împotriva daunelor este prima prioritate după achiziționarea acestuia. Gama de huse Marble nu numai că vor deveni protectori fiabili ai dispozitivului tău, ci vor pune în evidență designul elegant. BitCase.ro oferă de mult timp huse colorate și este pregătită să ofere cele mai originale soluții de design. Dacă ești în căutarea unui accesoriu interesant, personalizat, vei găsi soluția potrivită pentru tine. Husele Marble sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate, iar designul ce imită marmura prezintă rezistentă la abraziune mult timp.

Huse Marble – Materiale

Multe caracteristici ale unui accesoriu de protecție depind de materialul din care este fabricat. Este important să acorzi prioritate materialelor și să alegi ceva care să facă față perfect protecției dispozitivului. Din păcate, chiar și produsele Apple au nevoie de el, fie că sunt smartphone-uri sau tablete. De regulă, fiecare material are propriile sale caracteristici, argumente pro și contra. De exemplu, husa cu bumper din plastic siliconat si spate din sticlă poate rezista la o lovitură destul de severă.  În plus, atunci când alegi un material, trebuie să te bazezi și pe nevoile tale. Husele Marble sunt capabile să protejeze telefonul de orice impact. De asemenea, acest tip de material absoarbe energia de impact. Prin urmare, telefonul nu se va deteriora la cădere, dacă este protejat cu huse Marble de la BitCase.ro.