COVID-19 nu ne va strica vacanta de vara. Dar de preferat in tara!

0
108
COVID-19 nu ne va strica vacanta de vara. Dar de preferat in tara!

Rata anularilor vacantelor este mai mica decat anul trecut incepand cu luna Iunie, potrivit HotelRunner.

Industria hoteliera din Romania se intreaba care este impactul COVID-19 asupra turismului in Romania, mai ales avand in vedere ca, oficial, sezonul estival de pe litoral incepe la 1 Mai.

Potrivit HotelRunner, companie ce lucreaza cu marile lanturi hoteliere din toata lumea, volumul de anulari in turism a scazut considerabil in perioada Martie – Mai dar nu si in perioada Iunie – Decembrie 2020 cand volumul de anulari pentru aceeasi perioada este mai mic decat in 2019.

O alta companie, LuggageHero, a publicat un studiu potrivit caruia 21% dintre cei intervievati vor alege ca destinatie de vacanta tara de origine.

Asadar sunt vesti optimiste pentru hotelierii de pe litoral in conditiile in care tot mai multi romani vor alege litoralul romanesc ca destinatie de vacanta in detrimentul celor din strainatate. In ultimii ani investitiile si calitatea serviciilor de pe litoralul romanesc au crescut considerabil.

O locatie de top in Mamaia Nord este ONIX NS Studios Resort: in singurul complex din Mamaia Nord cu parc interior, o investitie realizata de grupul de firme controlat de Mohammad Murad.

Pe www.mamaiastudio.ro se pot rezerva studio-uri cu vedere la mare, AC, bucatarie complet echipata, parcare gratuita si pazita 24/7 , restaurant in cadrul complexului.

Surse:

https://hotelrunner.com/en/pulse

https://www.forbes.com/sites/christopherelliott/2020/03/18/what-will-travel-be-like-after-the-coronavirus/#5b7c8d043329