Cutii postale – Tehnologie si fiabilitate

0
193
Cutii postale – Tehnologie si fiabilitate

Crearea unei cutii postale nu este atat de usoara pe cat ar putea parea la prima vedere. Acest lucru necesita o investitie semnificativa de timp si efort, atentie si acuratete.  Tabla neagra, dublu decaptata, de 0.8 mm este folosita ca material pentru fabricarea de cutii postale. Mai intai, elementele structurale sunt taiate si apoi sunt sudate. Cutia postala este vopsita intr-o camera speciala folosind metode moderne de  vopsire electrostatica. Datorita utilizarii unei astfel de tehnologii, este asigurat nu numai aspectul excelent al casutei postale, ci si o crestere multipla a duratei de functionare a acesteia.

Modelele de cutii postale bloc sunt facute nu numai pentru un singur apartament, ci si pentru cinci, sase si asa mai departe. In productia lor, de asemenea, se foloseste otel de 0,8 mm grosime, iar pe usa sunt instalate incuietori de tip yala cu cheie, pentru siguranta.  Ansamblul de cutii postale de inalta calitate nu numai ca decoreaza casa scarii, ci si protejeaza impotriva vandalilor, deoarece nu este usor sa deschizi o astfel de inchizatoare. Producatorii ofera  spre cumparare casute postale la comanda, de diferite soiuri si cu diferite proiectari pentru instalare in diferite locuri. 

Cele mai comune tipuri de cutii postale

Intermediare. Astfel de cutii postale sunt proiectate pentru instalarea la intrarile cladirilor cu mai multe etaje, unde locuiesc multe familii si pot avea intre patru si mai multe celule. Sunt acoperite cu pulbere si sunt echipate cu incuietori de calitate pe usa. Numarul de cutii poate fi crescut atat cat este necesar.

Cutii postale bloc. Sunt perfecte pentru instalarea in intrarile cladirilor de apartamente, precum si pentru instalarea in cabane rurale. Sunt vopsite cu metode moderne de  vopsire electrostatica.

Cutii postale pentru strada. Sunt proiectate pentru instalare in casele de tara. Pentru colorarea lor, se foloseste aceeasi vopsea, iar usile lor se pot deschide nu numai lateral ci si in jos.

Antivandal. Acestea sunt concepute in principal pentru instalarea in intrarile cladirilor cu mai multe etaje. Acestea sunt furnizate in grup de mai multe celule, fiind posibil sa se faca un ansamblu de cutii postale bloc, cu un numar mare de celule, pe comanda. Astfel de cutii postale sunt verticale si orizontale. Usile prezinta yale cu chei, astfel incat sa poata fi deschise numai de proprietar. Fiecare locuitor al casei poate avea propria sa cheie, cu ajutorul careia sa poata deschide individual cutia postala. 

Avantajele cumpararii de pe site-ul cutiipostale.ro

  • fabricarea diverselor variatii de proiectare;
  • de inalta calitate;
  • garantie indelungata;
  • design modern;
  • crearea atat a produselor standard, cat si a celor individuale;
  • metode de plata convenabile;
  • livrare rapida.

Indiferent daca trebuie sa cumperi o cutie postala sectionala sau una mica, costul va fi acceptabil, deoarece sunt fabricate individual pe comanda. Poti comanda modele in orice volum, iar daca doresti sa cumperi cutii postale in vrac, ai putea beneficia de reduceri placute. Daca esti in cautarea de cutii postale, acorda atentie ofertelor de pe site-ul cutiipostale.ro. Produsele au o structura metalica compacta, principala functie fiind aceea de a primi/trimite corespondenta.