Masaj anticelulitic Bucuresti – cu bete de bambus

0
147
Masaj anticelulitic Bucuresti - cu bete de bambus

Masaj anticelulitic Bucuresti

Spre deosebire de tipurile de masaj clasice, masajul anticelulitic cu bambus (numit si brazilian) este efectuat folosind betisoare de bambus. Masajul combate eficient celulita, desfunda porii infundati si elimina excesul de greutate. Masajul anticelulitic cu bambus ofera cel mai bun rezultat pe zonele cu probleme – picioare, fese si solduri.

Actiunea asupra pielii se realizeaza prin miscari de masaj cu betele de bambus ecologice si sigure. Uneori, pentru a imbunatati efectul si aspectul vibratiei pe piele, bastoanele sunt umplute pe jumatate cu nisip sau alt material. Inainte de a incepe sesiunea de masaj, fesele si alte parti ale corpului care vor fi prelucrate, sunt lubrifiate cu uleiuri aromate (migdale, avocado, guave etc.). Masajul cu bete de bambus este o metoda relativ noua si putin cunoscuta in tara noastra, dar care a capatat o mare popularitate, datorita efectului benefic pe care il are asupra corpului.

Ofera o ingrijire excelenta pielii si corpului

Datorita acestei tehnici cu bete de bambus, se asigura o ingrijire excelenta corpului: stimularea pielii pentru auto-curatare, cresterea elasticitatii si fermitatii pielii, normalizarea glandelor sebacee si sudoripare. Masaj anticelulitic Bucuresti – cu bete de bambus ajuta la relaxare, eliminand oboseala si stresul. De asemenea, imbunatateste calitatea fluxului limfatic si a circulatiei sangelui, amelioreaza durerea si febra musculara. In cele din urma, acest tip de masaj face o treaba excelenta impotriva celulitei.

Efecte masaj anticelulitic cu bete de bambus

Maestrul in masaj anticelulitic foloseste tehnici precum framantarea, rasucirea, frecarea, presarea si rularea, tehnica fiind absolut nedureroasa si foarte relaxanta. Efectul masajului anticelulitic cu bete de bambus duce la corectarea conturului corpului, la eliminarea celulitei de pe solduri si fese, la ameliorarea stresului si tensiunii, la imbunatatirea circulatiei venoase si a fluxului limfatic. In plus, noua tehnica de masaj are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, imbunatateste functionarea organelor interne, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si stimuleaza reducerea tesutului muscular. Tehnica si nuantele masajului sunt perfect stapanite de maestrii salonului de masaj ABBA. Masajul cu bete de bambus, efectuate de specialistii salonului, va avea un efect tonic, relaxant, anticelulitic, analgezic si restaurator. 

Alege ABBA Salon

Dupa procedura, corpul se va simti usurat si, in acelasi timp, plin de energie si forta, si, de asemenea, se observa o imbunatatire a starii de spirit. Dupa cateva sedinte concomitente, pielea va deveni elastica si mult mai ferma. Masajul cu betele de bambus elimina perfect cojile de portocale de pe solduri si fese. De asemenea, poate fi efectuat un masaj anticelulitic cu bete de bambus, efectuat doar pe partile inferioare ale corpului.

La ABBA Salon nevoile clientelor sunt pe primul loc, deoarece toti suntem oameni si suntem diferiti; de aceea, fiecare masaj va fi personalizat in functie de necesitatea si dorinta clientei. Vom tine cont intotdeauna de tipul de tesut pe care il are clienta si vom adapta intensitatea masajului pentru al face cat mai placut, nedureros si benefic.