De ce ai nevoie de o firma de consultanta fonduri europene

0
114
De ce ai nevoie de o firma de consultanta fonduri europene

ODAS GLOBAL CONSULTING este cea mai importanta companie de consultanta fonduri europene din Romania, care ofera asistenta specializata persoanelor fizice si companiilor si se ocupa, de asemenea, de sprijinul acestora pentru atragerea de fonduri europene. Este imposibil sa obtii fonduri europene „pe ochi frumosi”. Este important sa apelezi la firma de consultanta fonduri europene, pentru a fi pregatit corect. In acest caz, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru afacerea ta. Este suficient sa faci cativa pasi simpli, iar firma de consultanta fonduri europene ODAS GLOBAL CONSULTING va pregati documentele necesare pentru a primi banii de care ai nevoie pentru a avea compania la care visezi. Necesitatea investitiilor financiare suplimentare exista in fiecare afacere, indiferent de marimea sau linia de activitate a acesteia. Avem nevoie de specialisti, materii prime, echipamente, fara de care dezvoltarea nu ar fi posibila. Riscurile au crescut mai ales acum, cand tara se afla intr-o situatie economica dificila, iar institutiile financiare cresc interesul destul de mare la imprumuturi. Una dintre optiunile pentru obtinerea de fonduri, este tragerea de fonduri europene de la organizatii europene. 

Primii pasi pentru succesul tau

In urma interesului crescand al Europei pentru Romania, aproape orice domeniu de afacere poate obtine resurse financiare nerambursabile. Dar este necesar ca aceasta sa coincida cu obiectivele pe care tarile europene si le-au stabilit pentru perioada curenta. In Uniunea Europeana, un buget este format la fiecare sapte ani pentru prioritati specifice identificate de tarile UE. Aceste prioritati sunt disponibile pe site-ul web al Comisiei Europene. Inainte sa te bucuri de oportunitate, formuleaza-ti cel putin pentru tine misiunea proiectului si viziunea acestuia pentru urmatorii cinci ani. Dupa aceea, vei intelege unde ai putea gresi, si de ce ai nevoie de firma de consultanta in afaceri ODAS GLOBAL CONSULTING, pentru a corecta greselile si a ajusta planul de afaceri, astfel incat sa maximizezi probabilitatea de a primi o subventie europeana.

Unde sa gasesti bani?

In Europa – si in intreaga lume – exista un numar mare de fonduri care ofera resurse financiare pentru dezvoltarea diferitelor proiecte. Directiile de finantare din toate fondurile sunt diferite, la fel si cerintele pentru participantii la programele de atragere a fondurilor europene. De exemplu, exista chiar si un Fond international care accepta doar ofertele pentru femei – Fondul global pentru femei. Din pacate, majoritatea solicitantilor romani nu primesc fonduri europene, dar nu pentru ca depun proiecte care nu sunt interesante, ci pentru ca nu indeplinesc toate cerintele administrative ale fondurilor. Daca cel putin o cerinta nu este luata in considerare in cererea depusa, documentele sunt redactate cu erori sau proiectul nu este descris in detaliu, suficient si convingator, cererea nu va fi nici macar luata in considerare.

„Faptul ca expertii in consultanta de la Odas Global Consulting se ocupa de proiectul tau, este dovada suprema ca acestia sunt convinsi de potentialul sau eligibilitatea acestuia. Ideea ta de afaceri va fi imbracata intr-un plan de afaceri convingator si realist, prin care va fi justificata necesitatea investitiei. De asemenea, unul dintre consultantii companiei noastre te va asista pe parcursul intregului proces de scriere-implementare a proiectului, pentru a ne asigura ca vei beneficia de finantarea dorita si afacerea ta va fi pusa pe picioare.” – afirma Dragos Ionut Onescu, Manager General ODAS GLOBAL CONSULTING.