Idei inovative în amenajări exterioare. Terase care fac bani tot anul

0
200
Idei inovative în amenajări exterioare. Terase care fac bani tot anul

Datorită fenomenelor prea puțin predictibile cu care se confruntă, oamenii investesc în viața lor în moduri din ce în ce mai SMART. Este era investițiilor inteligente, iar oamenii întreprinzători încep să promoveze în mod curajos idei din cele mai inovative care fac viața mai ușoară și mai confortabilă. Pasiunea, viziunea și curajul sunt atributele care îi ajută pe antreprenori să ia inițiativă și să își transforme planurile îndrăznețe într-o realitate care aduce satisfacții zi de zi. Iar aceste idei inovative se regăsesc și în zona de amenajări exterioare, antreprenorii venind cu idei de terase care fac bani tot anul!

Cu aceste valori a plecat și Sun Leader la drum la începutul carierei sale de afacere nouă, proaspăt concepută pentru a aduce bucurie și confort pe terasele oamenilor: pasiune, viziune și curaj. Care a fost motivația principală a domnului Eugeniu Lisnic atunci când a hotărât să aducă această noutate în domeniul construcțiilor și amenajărilor exterioare? Ca Sun Leader să nu fie doar încă o companie care comercializează pergole cu acoperiș retractabil, ci să pună calitatea produselor și oamenii pe primul loc!

Sun Leader și-a început activitatea oferind soluții de calitate superioară rezistente în timp pentru reamenajarea teraselor, colaborând cu companii cu multă experiență și renume. Calitatea germană necontestată a vopselurilor, tehnologia franceză de ultimă generație și seriozitatea colaboratorilor bulgari i-au determinat pe cei de la Sun Leader să garanteze rezistența îndelungată a pergolelor retractabile automatizate.

Atunci când există o cale mai sigură, de ce să o urmezi pe cea mai ușoară?

Pergolele retractabile cu control prin telecomandă sau prin aplicație mobilă oferă protecție împotriva tuturor factorilor externi, aduc umbră și păstrează o atmosferă plăcută chiar și la temperaturi extreme. Membrana din PVC cu inserție de carbon este impermeabilă și se poate retrage oricând, lăsând soarele pe terasă și cerul înstelat mai ușor de observat. Structura din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic se poate atașa unei clădiri sau se poate monta ca structură independentă, oferind posibilitatea de a fi închisă în lateral. Iar varietatea modelelor și culorilor, opțiunea iluminării sau adăugarea senzorilor de ploaie sau vânt personalizează câte o pergolă perfectă pentru fiecare spațiu de relaxare.

Antreprenorii din domeniul HoReCa pot beneficia cel mai mult de avantajele pergolelor atunci când aleg să închidă terasa cu sisteme de închideri din sticlă securizată. Fie că optează pentru închideri manuale sau sisteme automatizate, restaurantele și cafenelele își pot mări fluxul de clienți printr-o simplă apăsare pe buton! Verile fierbinți și iernile prea reci pentru a atrage clienți pe terasă sunt acum doar mituri pe care tehnologia te ajută și pe tine să le desființezi și să-ți protejezi vizitatorii.

Dacă ai construit castele în aer, nu ai muncit degeaba – acolo ar trebui să fie. Acum clădește o temelie sub ele – Henry David Thoreau.

Față de pergola cu garanție de 30 de ani și închiderile din sticlă care permit deschiderea și închiderea teraselor oricând este nevoie, pardoseala exterioară trebuie să fie la fel de rezistentă și atractivă. Un decking din lemn termotratat sau WPC aduce un aport la fel de mare ca și restul terasei la design-ul locației.

Fiecare dintre aceste soluții moderne și idei inovative care intră în sfera Premium ca și raport calitate-preț, transformă terasele în niște oaze de relaxare All Seasons perfecte pentru orice anotimp. Tehnologia este acum mai aproape ca oricând, iar luxul nu mai este un subiect tabu. Trebuie doar să vezi cum aduci împreună aceste idei inovative în eforturile tale de amenajări exterioare, cu gândul la terase care fac bani tot anul.

Living The Premium Lifestyle by Sun Leader!