Difuzor aromaterapie pentru un mediu plin de sănătate

0
61
Difuzor aromaterapie pentru un mediu plin de sănătate

La sfârșitul zilei, somnul este cea mai naturală activitate posibilă. Uneori stresul din viața de zi cu zi te împiedică să adormi. Ceea ce poți face, este să amenajezi dormitorul în stil Feng Shui, să folosești culori adecvate sau să utilizezi un difuzor pentru uleiuri esențiale. Aromaterapia se bazează pe utilizarea uleiurilor esențiale și a parfumurilor despre care se crede că modifică starea mentală și fizică.

Un difuzor aromaterapie este cel mai inovator sistem de parfumuri creat cu un design exclusivist, dezvoltat pentru a se potrivi interiorului oricărei camere. De asemenea, dispozitivul poate avea diverse funcții, cum ar fi funcția de umidificare și ionizare a aerului.

Datorită designului universal, dispozitivul se potrivește perfect în majoritatea interioarelor. Fiind dotat cu 7 Led-uri interschimbabile, difuzorul este clar iluminat, astfel încât poate funcționa ca o lampă de noptieră. Doar adaugă câteva picături de ulei esențial în recipientul de apă. Difuzorul va emite un flux de abur, iar moleculele de apă vor distribui, de asemenea, uleiul.

Difuzor aromaterapie – Calitate

Un difuzor elegant de uleiuri esențiale poate fi în diferite culori, cum ar fi culoarea lemnului de abanos, galben, gri, violet, alb, negru. Dispozitivul hidratează și aromatizează aerul. Cu cât adaugi mai mult ulei, cu atât efectul va fi mai intens.
Uleiurile nu se dizolvă în apă. Dacă adaugi prea mult ulei, îți va fi dificil să stai în interior. Dacă este prea puțin, aroma nu se va simți. În acest caz este necesar să îți găsești singur doza ideală. Va trebui să iei în considerare dimensiunea încăperii, care poate fi o baie sau un living de 30 de metri.

Intensitatea uleiului

Unele uleiuri, de exemplu, lemongrass, au un parfum foarte intens, alte uleiuri sunt ușor acoperite în amestecuri, dar este, de asemenea, ușor să le supradozezi.

Sensibilitatea ta este o altă caracteristică pentru aroma difuzorului. Pentru fiecare persoană în parte, „proporția perfectă” va însemna ceva diferit. Când abia simți mirosul, este posibil să ai dureri de cap din cauza excesului de ulei.

La început, este recomandabil să folosești 5-7 picături de ulei pentru capacitatea maximă a difuzorului și să crești încet doza. Deoarece uleiurile esențiale nu se dizolvă în apă, se poate întâmpla ca uleiul să se epuizeze și să nu mai miroasă. Însă apa va rămâne în continuare. În acest caz, ar trebui să oprești difuzorul și să adaugi câteva picături de ulei.

Cum funcționează tehnologia cu ultrasunete?

Există o mică membrană în partea de jos a rezervorului de apă care vibrează la frecvență înaltă. În acest fel, rupe apa în particule mici, creând o ceață rece.

Pentru a utiliza un difuzor aromaterapie, așează dispozitivul ferm pe o suprafață plană. Umple rezervorul de apă, acordând atenție marcării nivelului maxim de apă. Adaugă câteva picături de ulei esențial sau amestecă. Așează capacul pe rezervor. Folosind panoul tactil pornește difuzorul. Setează timpul de funcționare, culoarea luminii de fundal și intensitatea aburului.

Ce uleiuri pot folosi pentru aromoterapie?

Pentru un difuzor aromaterapie utilizează numai uleiuri esențiale sau amestecuri 100% naturale, cum ar fi cele Solaris (lamâie, Ylang-Ylang, eucalypt, lavandă).  Uleiurile parfumate sunt compoziții sintetice care nu au nicio legătură cu aromoterapia. Se folosesc la produse de curățat, pulberi de spălat, lumânări parfumate. Cercetările confirmă efectul lor nociv asupra organismului.