Ghivece pentru plante din lut și ceramică

0
437
ghivece ceramica

Ghivecele pentru flori din lut și ceramică sunt unice prin frumusețea, grația și stilul lor, și sunt potrivite pentru decorarea caselor și curților, clădirilor administrative, sanatorii și centre comerciale. Pe lângă eleganța de nedescris, ghivecele din ceramică și lut au o serie de avantaje incontestabile. Sunt fabricate din lut prin tratament termic special. Această metodă de ardere pentru ghivece pentru flori, a fost folosită de mai multe secole la rând și garantează o calitate constantă și o durată lungă de viață produselor. Devenind mai perfectă din punct de vedere estetic, ceramica păstrează prietenia cu mediul. Toate produsele sunt fabricate din materii prime naturale, dovedite.

Ghivece pentru flori, din lut – Avantaje

Modelele prezentate în magazinul online sereflorimihaiesti.ro sunt în diferite modele decorative și pot arăta la fel de impresionante atât pe terasa unei case private, cât și pe o alee. Plantele pot fi plantate în ele, variind de la petuniile tradiționale la molizii pitici care sunt relevanți astăzi. Cel mai important avantaj al ghivecelor este ușurința întreținerii și funcționării. Murdăria nu aderă pe o suprafață ceramică de înaltă calitate. Pentru a-i reda aspectul original, ghiveciul de lut sau ceramic se șterge pur și simplu cu un burete umed. Suprafața nu este predispusă la zgârieturi și nu se fisurează la temperaturi extreme. În catalogul de pe site-ul sereflorimihaiesti.ro vei găsi produse care diferă în culori, decor, formă.

Alegerea ghiveciului potrivit pentru flori este foarte importantă pentru cultivarea cu succes a anumitor tipuri de plante. Specii precum orhideele, aloe, agave și altele cresc bine și se dezvoltă numai în ghivece dintr-un anumit material. Alte ghivece nu oferă condiții optime de viață plantei. În mod tradițional, ghivecele de lut sunt considerate cele mai bune recipiente pentru florile de interior. Într-adevăr, un material natural, creat literalmente din pământ, este natural pentru orice plantă.

Ghiveci ceramică – Avantaje

Având o structură cu pori fini, ghivecele de lut sunt capabile să respire și permit sistemului radicular al plantei să mențină o conexiune suplimentară cu mediul extern. Adevărat, ghivecele de flori din lut sau ceramică au un aspect mai atractiv.
Structura poroasă facilitează nu numai schimbul de aer, ci evaporă și excesul de apă. Într-un ghiveci de lut sau ceramică plantele suferă mai puțin din cauza udării excesive. Evaporarea umezelii prin porii ghiveciului ajută, de asemenea, la răcirea acesteia, iar rădăcinile se supraîncălzesc mai puțin în zilele însorite.

Ghiveci ceramic vs ghiveci lut

Masivitatea ceramicii este adesea atribuită dezavantajelor sale, dar această proprietate este, de asemenea, un avantaj incontestabil. Fiecare dintre noi a asistat de mai multe ori la modul în care planta s-a răsturnat sub greutatea propriilor ramuri. Baza masivă a vasului de pământ face floarea mai stabilă. Aspectul luxos și natural al ghiveciului este un alt avantaj incontestabil. Un ghiveci ceramică realizat cu grijă nu este doar un recipient pentru o plantă, ci o adevărată operă de artă care decorează interiorul cu planta. În esență, ghiveciul de lut este, de asemenea, un ghiveci ceramică. Orice ghiveci din ceramică trebuie să includă un fel de material argilos. Pentru fabricarea ghivecelor de lut, argila roșie pură este utilizată fără aditivi și impurități. Ghivecele de flori din lut ars neacoperit sunt de fapt ghivece ceramică.