Handbal Mania îți dezvăluie fața nevăzută a handbalului românesc

0
134
Handbal Mania îți dezvăluie fața nevăzută a handbalului românesc

Handbal Mania îți dezvăluie fața nevăzută a handbalului românesc

În toamna acestui an a fost lansat un nou site dedicat celui mai performant sport de echipă din România, handbalul. Încă de la lansare, HandbalMania și-a propus să aducă iubitorilor acestui sport informații despre fața nevăzută și pe nedrept neglijată a handbalului românesc. În acest sens, au fost acordate spații largi evenimentelor din eșaloanele secunde, atât la masculin, cât și la feminin, cititorii site-ului având ocazia să descopere echipele care se luptă pentru promovarea în Ligile Naționale.
Handbalmania.ro publică cronici ale celor mai importante meciuri din Divizia A, împreună cu casetele tehnice, cuprinzând sportivii care evoluează în partidele respective, dar și declarații ale antrenorilor, obținute în exclusivitate. De asemenea, au fost relevate aspecte mai puțin cunoscute publicului, așa cum a fost un fapt rar întâlnit în lumea sportului, ca arbitrii unui derby din eșalonul secund feminin, între Crișul Chișineu-Criș și CSM Tîrgu Mureș, să se deplaseze în alt oraș decât cel în care a avut loc partida.

O atenție deosebită este acordată competițiilor de la nivel de juniori, reflectate foarte puțin, dacă nu cumva deloc, în presa de specialitate. Handbal Mania publică rezultate, imagini și casete tehnice ale meciurilor disputate la toate categoriile de juniori, o premieră în presa sportivă de specialitate din România. Datorită acestui fapt, iubitorii de handbal pot fi la curent nu numai cu rezultatele echipelor consacrate, ci și cu cele ale unor echipe ca HC Arsenal Tăureni, Arrubium Măcin sau Sporting Ghimbav, aceasta din urmă fiind pregătită de fosta vicecampioană mondială Mihaela Tivadar. De altfel, redacția Handbalmania.ro și-a propus ca, în primăvara anului viitor, să prezinte integral casetele tehnice ale partidelor ce vor avea loc în cadrul turneelor finale de la toate categoriile de juniori.

Desigur că handbalul de la nivelul eșalonelor de elită, precum și cel din cupele europene, este amplu reflectat de Handbal Mania. Cititorii site-ului au putut citi un amplu interviu exclusiv cu Dragan Djukic, antrenorul campioanei României la handbal feminin, CSM București, cel de la care se așteaptă o nouă performanță la nivel înalt a echipei bucureștene. În plus, handbalmania.ro a prezentat, în premieră, toate casetele tehnice ale meciurilor disputate în cadrul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin. Nu în ultimul rând, iubitorii de handbal au putut urmări imagini cu faze controversate din meciurile contând pentru Liga Zimbrilor și Liga Florilor, unele dintre ele soldate cu suspendări ale arbitrilor implicați.

Fără a-și propune căutarea senzaționalului cu orice preț, redactorii site-ului handbalmania.ro și-au făcut un scop în sine din informarea corectă a fanilor sportului cu mingea mică. Aceasta înseamnă nu doar informații complete de la toate nivelurile, ci și prezentarea acelor aspecte care se află în contradicție cu bunul simț sportiv. Asta fiindcă, pentru redacția Handbal Mania, sloganul ”Handbalul, sport național” nu e doar o lozincă, ci un scop în sine.
Ești fan handbal ? Te așteptăm acasă, pe handbalmania.ro.