Handbal Mania un suflu proaspăt în presa sportivă

0
88
Handbal Mania un suflu proaspăt în presa sportivă

Handbal Mania un suflu proaspăt în presa sportivă

În toamna acestui an a fost lansat cel mai nou proiect dedicat exclusiv handbalului românesc – Handbal Mania, o gură de aer proaspăt în peisajul presei sportive din România. Încă de la început, handbalmania.ro și-a propus să aducă ceva nou în presa dedicată sportului de echipă cu cele mai mari performanțe. Astfel, realizatorii site-ului au dedicat spații ample competițiilor pe nedrept neglijate de presa de specialitate, este vorba de eșaloanele secunde ale handbalului românesc și, în special, campionatelor de juniori de la toate categoriile de vârstă.

Odată cu lansarea handbalmania.ro, iubitorii de handbal au avut ocazia să fie la curent în timp real cu rezultatele din Divizia A, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină. Handbal Mania nu se limitează doar la consemnarea rezultatelor partidelor disputate în eșaloanele inferioare, ci prezintă și casetele tehnice complete ale meciurilor, cuprinzând sportivii participanți la meciuri și marcatoarii. În plus, fanii handbalului pot citi declarațiile antrenorilor implicați în cele mai interesante partide din Divizia A, atât la masculin, cât și la feminin, acordate în exclusivitate pentru HandbalMania.

O altă categorie importantă a site-ului este reprezentată de campionatele rezervate juniorilor. Pentru prima dată în peisajul publicistic online românesc, un site de specialitate prezintă, alături de rezultatele meciurilor, componența echipelor implicate, marcatorii și imagini de la meciurile echipelor de juniori. Au fost, astfel, prezentate rezultate și imagini de la meciurile disputate de echipe precum Arrubium Măcin, Sporting Ghimbav, HC Buhuși, HC Arsenal Tăureni sau HC Comănești.

În afara competițiilor mai puțin mediatizate din handbalul românesc, handbalmania.ro dedică ample spații campionatelor de elită și participării echipelor românești în cupele europene. Cititorii site-ului au acces imediat la rezultatele meciurilor din campionatele primelor eșaloane, precum și la declarațiile antrenorilor și jucătorilor echipelor protagoniste. Handbal Mania a prezentat interviuri exclusive cu antrenorii echipelor de handbal ale clubului CSM București, cronici ale partidelor din cupele europene în care au evoluat echipe din România, dar și un live blog de la partida disputată de echipa națională de handbal masculin în compania campioanei mondiale en-titre, Franța. În plus, handbalmania.ro a reușit, în premieră, publicarea casetelor tehnice ale tuturor partidelor disputate în cadrul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin.

Deși lansat de scurt timp, handbalmania.ro se bucură de aprecierile oamenilor implicați în fenomenul handbalistic, datorită informațiilor complete și relatărilor obiective de la evenimentele sportive. De altfel, editorii site-ului își propun, în continuare, reflectarea unui număr cât mai mare de evenimente, mai ales a celor de la baza piramidei handbalului românesc. De exemplu, unul din obiectivele Handbal Mania este publicarea integrală a casetelor tehnice ale partidelor din cadrul turneelor finale de la toate categoriile de juniori, care vor avea loc în primăvara anului viitor.

De asemenea, redactorii site-ului vor fi prezenți și la Final Four-ul Champions League la handbal feminin, care va avea loc la Budapesta, în mai 2019, unde toți iubitorii handbalului românesc speră să fie prezentă și campioana României, CSM București. Cu alte cuvinte, dacă ești fan handbal, atunci ești așteptat pe handbalmania.ro.