HTGPS – Monitorizare GPS in TImp Real

0
120
HTGPS – Monitorizare GPS in TImp Real

Holmann Tech va pune la dispozitie sistemul de monitorizare GPS in timp real – HTGPS ce a fost creeat cu scopul de a satisface nevoile reale ale clientilor, pentru a usura coordonarea flotelor, pentru a reduce cheltuielile inutile si pentru a imbunatatii productivitatea companiei.

 Ce este un echipament GPS (localizator GPS) ?

Echipamentul GPS este un dispozitiv care receptioneaza semnale de la satelitii GPS pentru a obtine pozitiile exacte (latitudine si longitudine) ale unui obiect (autovehicule, persoane, animale), iar in anumite situatii chiar si viteza de deplasare a obiectului si altitudinea la care se afla.

Ce este un sistem de Monitorizare GPS ?

Sistemele de monitorizare GPS prelucreaza datele ce sunt obtinute si transmise catre serverul principal prin GPRS de echipamentele GPS. Datele sunt concepute special pentru a fi interpretate usor, pentru a le prelucra si interoga oricand este nevoie si de cate ori este nevoie.

De ce Sistemul de Monitorizare GPS – HTGPS?

Sistemul de monitorizare GPS  – HTGPS colecteaza automat informatiile, cu o periodicitate de 3 secunde din momentul pornirii vehiculului si 60 de secunde cu motorul oprit, acestea fiind transmise in paralel catre serverul central. Folosind in exclusivitate harti digitale Google, vizualizati in timp real unde se afla vehiculul dumneavoastra, ceea ce permite o relationare mai buna intre dispecer si sofer, dar si posibilitatea de a se lua cele mai bune decizii la timp.

HTGPS ofera solutii complete de monitorizare GPS in timp real utilizand echipamente GPS profesionale, dar si de management al flotei prin acces la 11 tipuri de rapoarte complete, adaptabile oricarui domeniu de activitate dupa nevoile reale ale clientilor, posibilitatea personalizarii platformei oricaror cerinte de organizare interna a companiei – gruparea vehiculelor, definirea de subconturi chiar si cu drepturi limitate, iar utilizatorul are acces protejat prin nume si parola la aplicatia software prin internet, utilizand un browser web.

Prin utilizarea sistemului HTGPS aveti acces la informatii de baza precum: porniri, sosiri, locul si timpul opririlor si totalul acestora ( foaie de parcurs), kilometrii parcursi, viteza, consum normat de aplicatie, alimentari, consum si extrageri prin intermediul sondei litrometrice , si date preluate de la bordul masinii prin CAN ( ex: turatia motorului, litri combustibil injectie, cuplul puterii la motor, greutate pe axe, etc.) .

HTGPS va ofera control total asupra flotei dumneavoastra prin: monitorizarea timpilor de mers, a orelor de lucru in interval de timp la alegere (lunar, zilnic, etc), a traseelor, a stationarilor si opririi vehiculului, diferentierea utilizarii in interes de serviciu si personal, depasirea limitelor legale de viteza, vizionarea in timp real al programului de conducere si descarcarea tahografului de la distanta.

Avantajele implementarii unui sistem de monitorizare GPS in activitatea companiei dumneavoastra sunt numeroase, iar cea mai buna modalitate pentru a gasii solutiile potrivite nevoilor dumneavoastra este sa discutati direct cu unul dintre consultantii nostrii.

Holmann Tech este o companie infiintata in 2010, initial ca reseller pentru alti furnizori de sisteme de monitorizare GPS, iar dupa 4 ani s-a decis dezvoltarea propriului sistem de monitorizare prin GPS pentru a oferii informatii reale si complete atat pentru clientii sai cat si pentru angajatii acestora.

Dupa numeroase dezvoltari inovatoare si teste impreuna cu partenerii si clientii finali, a luat nastere Sistemul de Monitorizare GPS in Timp Real HTGPS , creeat pentru a satisface nevoile reale ale clientilor cu functii integrate de management flote, comunicare bidirectionala, optimizarea rutelor si descarcarea tahografului la distanta.

Contactati-ne acum pentru a discuta cu unul dintre consultantii nostrii in vederea stabilirii celei mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra si pentru a obtine o oferta personalizata.

Date de Contact:

Website:

https://www.htgps.ro

E-Mail:

office@htgps.ro

sabin.holmanu@htgps.ro

elena.oprea@htgps.ro

Telefon:

0730.047.530

0735.477.477

0311.077.211

Adresa:

Bl. Dimitrie Cantemir, Nr. 19 , Bucuresti