Soluții moderne pentru decorarea biroului

0
51
Soluții moderne pentru decorarea biroului

Există foarte multe lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când începeți decorarea biroului dumneavoastră! Prima impresie contează foarte mult!! Vă recomandăm să fiți foarte atenți la detalii pentru ca spațiul de birou să fie cât mai plăcut amenajat, inclusiv pentru clienții foarte pretențioși atenți la cele mai mici detalii.

            Amenajarea unui birou înseamnă elemente de design interior atrăgătoare dar și lucruri funcționale și practice. Din fericire, astăzi ,oferta de piese de mobilier pentru birou sau mochete speciale rezistente la trafic este foarte generoasă. Sunt modele foarte variate care pot fi folosite cu succes în decorarea oricărui tip de birou: arhitectural, notariat, cabinet medical, business, etc.

            Ce soluții vă propunem pentru ferestrele biroului dumneavoastră?

           În mod cert, aveți nevoie și de jaluzele pentru birou foarte moderne și atractive. Suprafața ferestrelor este mare și întotdeauna la vedere. Acesta este motivul pentru care jaluzelele trebuie alese cu atenție. Sunt de preferat companiile care au o ofertă diversificată de jaluzele, panouri textile sau orice alte soluții de umbrire a ferestrelor.

            Pentru amenajarea biroului recomandăm și folosirea roletelor textile de interior. Acestea sunt jaluzele de interior orizontale prevăzute cu un mecanism de rulare în partea superioară.

            Sunt foarte elegante, opresc cu succes pătrunderea luminii în încăpere și oferă biroului un aer aparte, sobru și de bun gust. Puteți alege aproape orice tip de culoare. Pot fi rolete semitransparente, rolete screen sau rolete opace (le recomandăm pentru birouri cu suprafețe mari, excesiv de luminoase).

            Atelierul de jaluzele este o companie specializată în comercializarea și instalarea unor astfel de sisteme moderne de umbrire. Cu ajutorul acestei companii puteți achiziționa o gamă foarte largă de jaluzele orizontale, verticale, rolete textile cu casetă, simple, jaluzele panelo, rolete day&night, jaluzele plisse, rolete velux, jaluzele romane, etc.

            Tot de aici pot fi achiziționate și soluții de umbrire pentru exterior. Ele oferă o buna izolare fonică și termică, împiedică lumina soarelui să pătrundă în mod eficient chiar și sunt și foarte estetice.

           Portofoliul include jaluzele verticale pentru exterior, copertine, uși pentru garaj, plase insecte, rulouri exterioare din aluminiu sau material textil, rulouri transparente din PVC, pergole retractabile, panouri sticlă, etc.

            Rolete textile.

            Roletele textile sunt realizate din țesături clasice care pot avea diferite culori. Ele pot fi montate direct pe tâmplăria geamului, pe tavan sau direct pe perete. Imprimeurile pot fi florale sau cu figuri geometrice. Roletele screen sunt și ele o soluție foarte modernă pentru decorarea unui birou. Și aceste tipuri de rolete sunt prezente în culori foarte variate, ușor de asortat cu celelalte lucruri din birou.

            Roletele opace sunt foarte folositoare pentru încăperi cu suprafețe mari de geam, excesiv de luminoase. Ele împiedică cu succes pătrunderea luminii în interiorul biroului mai ales în perioadele foarte călduroase.

            Inclusiv gama de jaluzele este foarte diversificată. Pot fi confecționate din aluminiu sau din lemn. Jaluzelele orizontale din lemn sunt foarte elegante și pot fi produse în foarte multe culori. Pot fi cu lamele de 25 mm sau de 50 mm. Ele se acționează în plan orizontal cu ajutorul unui sistem care reglează bine intensitatea luminii care pătrunde în spațiul de birou.

            În ultimul timp din ce în ce mai multe persoane aleg jaluzelele romane pentru decorarea spațiilor de birou. Ele sunt întinse și apropiate de geamuri când sunt coborâte perfect. În partea de sus se pliază în falduri într-un mod foarte atrăgător.

            Jaluzelele cu falduri sunt soluția perfectă pentru persoanele care doresc ca biroul lor să iasă in evidență într-un mod plăcut. Oferă spațiului de birou în același timp eleganță dar și căldură și sobrietate. Rețineți faptul că partea textilă este prevăzută cu buzunare dispuse orizontal. Distanța dintre două buzunare este de 25 cm . Între buzunare sunt introduse tije din fibră de sticlă care mențin bine forma materialului textil. Pe spatele materialului textil este aplicată o bandă cu inele prin care este ghidat sistemul de acționare prin ațe.

            Suntem convinși de faptul că va fi foarte dificil să alegeți soluția cea mai elegantă pentru biroul dumneavoastră. Însă, este un lucru bun faptul că oferta este foarte variată!

SUCCES la cumpărături de foarte bună calitate pentru un birou atrăgător.