Lănțișoare din inox personalizate foarte moderne

0
31
Lănțișoare din inox personalizate foarte moderne

Dacă doriți să faceți un cadou deosebit, altfel decât altele….noi vă putem ajuta cu o recomandare foarte bună! Este vorba despre un magazin online deosebit care realizează bijuterii fine personalizate!

            Modelele sunt diferite, atât pentru doamne sau domnișoare cât și pentru domni sau cupluri. Brățări, lănțișoare de diferite tipuri care pot fi personalizate cu texte deosebite sau chiar și cu imagini.

            Aici bijuteriile sunt de foarte bună calitate, sunt foarte moderne și frumoase! Prețurile nu sunt deloc mari! Dacă realizați chiar acum o comandă, beneficiați de o reducere de 25%, de transport gratuit precum și de o foarte frumoasă cutie de bijuterii, o pungă pentru cadou și o felicitare care va fi personalizată cu textul ales de dumneavoastră!

            Însă, înainte de a decide ce cadou veți cumpăra, trebuie să studiați foarte bine oferta acestei companii. Toate produsele sunt postate pe site-ul magazinului online onixbox.ro !

            Lănțișoare de inox foarte elegante

            Pentru persoana dragă, vă recomandăm pentru început modele moderne de lănțișoare de inox care pot fi personalizate la cerere. Bijuteriile realizate din inox devin foarte apreciate și la noi în momentul de față! Interesant de reținut este faptul că, bijuteriile din inox sunt mult mai rezistente decât cele din argint, chiar și față de cele realizate din argint de bună calitate.

            Sunt mult mai rezistente la uzură, nu se zgârie ușor, sunt hipoalergice și nu oxidează spun specialiștii din acest domeniu!

            Colecția magazinului cuprinde atât modele de lantisoare inox pentru femei cât și pentru bărbați. Dimensiunile lor sunt cuprinse între 42 și 70 cm. Deci există produse pentru toate tipurile de constituții fizice și pentru aproape toate gusturile.

            Tipuri de lănțișoare de inox

            Lănțișoarele din inox sunt de mai multe tipuri. Pot fi lănțișoare cu pandantiv vertical 3D, recomandate pentru femei dar și pentru bărbați. Pandantivul are 4 laturi care poate fi gravat pe toate fețele cu nume, mesaje, date speciale, semne, etc.

            Există și lănțișoare cu plăcuță verticală. Pandantivul are două fețe. Ambele pot fi gravate cu nume, mesaje, etc. Culoarea colierului poate fi argintie, aurie, aur roz sau negru.

            Rețineți, toate ambalajele produselor cumpărate de la onixbox.ro sunt de tip PREMIUM!

            Alte tipuri de cadouri pentru cei dragi!

            Dacă nu sunteți convinși că acesta poate fi cadoul cel mai potrivit pentru persoana dragă, vă invităm să studiați în liniște și oferta de brățări personalizate cu șnur, piele, marine, cu bănuț sau cu plăcuță! Sunt foarte atrăgătoare, foarte fine și elegante, chiar moderne. Fiind de foarte bună calitate vor putea fi purtate mult timp! Textele sau pozele sunt adăugate prin gravură cu diamant. Gravurile arată foarte bine și sunt rezistente, timp îndelungat! Formați numărul de telefon postat pe site-ul de prezentare și solicitați informații suplimentare și recomandări. Puteți primi sfaturi foarte utile și idei minunate pentru persoana dragă, pentru care căutați un cadou. De aici puteți achiziționa inclusiv cadouri pentru cupluri de tineri, prieteni, soți, colegi, etc. Textele vor fi inscripționate la solicitarea dumneavoastră! Bijuteriile sunt confecționate și marcate din argint și aur de foarte bună calitate sau din inox.