Despre îngrijirea unghiilor

0
30
Despre îngrijirea unghiilor

Ofertele magazinelor online, din fericire, sunt foarte variate astăzi. Aproape pentru orice domeniu. Fără efort prea mare, oricând dorim, de pe telefonul mobil sau de pe laptop putem cumpăra orice tip de produs de pe internet. Haine, încălțăminte, poșete, genți de voiaj, jucării, cărți, muzică, produse pentru casă, parfumuri, cadouri, etc. Toate sunt la dispoziția noastră la orice oră din zi și din noapte.

            Dacă dețineți în proprietate un salon de manichiură, puteți comanda foarte multe produse manichiura, sortimente de oje, aparatură, decor unghii, geluri construcție, geluri color, kit unghii, acryl, etc.

            Produse pentru saloanele de manichiură

            Gel UV construcție Pure Line Silcare – Pink15 GR îl puteți procura sau recomanda persoanelor care au unghiile moi, casante sau exfoliante. Are proprietăți autonivelante foarte bune. Este flexibil, comod pentru activitățile zilnice, poate fi combinate și cu alte geluri. Aderă foarte bine la placa de unghii și la vârfuri.

            Pentru că este un produs modern, nu conține acid. Gelurile de acoperire de acest gen reușesc cu succes să acopere perfect unghia. Pot fi folosite timp de 12 luni după deschidere.

            Dacă folosiți geluri UV de bună calitate, unghiile nu se vor rupe și vor rezista perfect timp de aproximativ 3 săptămâni. Procesul de reconstrucție în sine durează între 3-4 ore. Aproape toate persoanele care au apelat la această metodă de înfrumusețare, au spus că efortul a meritat din plin!

            În ce constă procedeul de construcție a unghiei?

            Nu este un procedeu complicat. Unghiile se pilesc și apoi se umple cu gel spațiul dintre unghia crescută și cuticulă. Este nevoie, bineînțeles de un procedeu de întreținere periodic. Termenul optim pentru revenirea la salonul de manichiură este de 3 săptămâni. În felul acesta, unghiile cu gel UV vor ține chiar și 3-4 luni.

             Nu este deloc complicat să renunțați la ele dacă doriți o manichiură altfel! Unghiile permanente pot fi purtate și pe termen îndelungat, însă. Este recomandat însă ca cel puțin o dată la câteva luni să permiteți unghiei să respire normal. Pauza ideală este de o săptămână.

            Gelul UV pentru unghii poate fi îndepărtat în orice moment. Fie cu pila clasică, fie cu freza specială, fie cu ajutorul unei soluții speciale pentru îndepărtarea unghiilor cu gel de acest gen. Veți avea nevoie de doar 10-15 minute pentru a desprinde ușor gelul de pe unghii.

            Dacă ați decis să renunțați la acest gel modern, este recomandat să aplicați pe unghii creme speciale hrănitoare pentru unghii și soluții de hidratare.
            Gelurile UV de construcție reprezintă o soluție foarte simplă care ne ajută să arătăm foarte bine zi de zi. Fetele tinere sunt foarte încântate de astfel de soluții moderne de înfrumusețare precum și, din ce în ce mai multe persoane adulte. Frumusețe, simplitate, bun gust și o impresie foarte frumoasă despre persoana noastră!