Periuta electrica sonicare

0
64
Periuta electrica sonicare

Periuta electrica Sonicare indeparteaza placa de pana la 3 ori mai mult in comparatie cu o periuta de dinti conventionala, imbunatatind sanatatea gingiilor printr-o actionare blanda. De asemenea, periuta Sonicare ajuta la refacerea albului natural al dintilor, putand avea un superb zambet radiant. Temporizatorii imbunatatesc periajul, deoarece cronometrul Quadpacer indica momentul in care trebuie sa te deplasezi in urmatoarea zona a cavitatii bucale. Cronometrul cu un interval de 30 de secunde, anunta finalizarea curatarii fiecarui cadran al cavitatii bucale.  Sonicare te va ajuta sa respecti recomandarile stomatologilor, deoarece permite actiunea de spalare a dintilor timp de doua minute.

Functia EasyStart te ajuta sa treci confortabil de la utilizarea unei periute de dinti conventionale la una electrica. Functia EasyStart creste treptat intensitatea periajului in primele 14 proceduri, ceea ce ajuta sa te obisnuiesti treptat cu Sonicare, dupa utilizarea unei periute de dinti obisnuite. Duza inlocuibila se face usor si rapid, simplificand foarte mult procesul de curatare si intretinere orala.

Tehnologia Sonicare

Fluxul dinamic al Sonicare curata spatiile interdentare. Tehnologia cu care este creata Sonicare, creeaza un flux unic de lichide dinamice care curata spatiile interdentare si gingiile. Periuta de dinti Sonicare indeparteaza complet placa bacteriana prin simpla atingere a unui buton. Aceasta poate indeparta de 7 ori mai multa placa bacteriana in comparatie cu o periuta de dinti obisnuita. Duza de curatare fixata in unghi cu manerul, ofera o mai buna curatare a dintilor din spate si a zonelor greu accesibile, in comparatie cu periutele de dinti conventionale, fiind sigura pentru proteze ortodontice, umpluturi si fatete. Periuta electrica Sonicare este recomanda de medicii stomatologi din intreaga lume.  Efectul de curatate al periutei de dinti Sonicare cu tehnologia IPX7, favorizeaza indepartarea placii bacteriene din zonele greu accesibile ale cavitatii bucale si de-a lungul liniei gingivale. Modul de curatare de 2 minute asigura eliminarea eficienta a placii bacteriene, si acesta este timpul de curatare recomandat de catre medicii stomatologi. 

Ce este special la periuta de dinti Sonicare?

Un electromagnet integrat in maner initiaza miscarea periilor cu o frecventa de pana la 31.000 de miscari pe minut. Peria face miscari maturate de la gingii si pana la marginea dintelui, si, datorita acestui fapt, este recomandata de multi stomatologi pentru ingrijirea dintilor. In timpul periajului, apare un flux dinamic de lichide din apa si pasta de dinti si se formeaza un efect de irigare si de curatare care indeparteaza placa bacteriana.

Care este diferenta dintre periuta electrica Sonicare si una cu ultrasunete?

Periile se misca la o frecventa ridicata, care se afla in limitele frecventelor audibile umane, motiv pentru care peria electrica Sonicare este numita si sonica. Periile cu ultrasunete functioneaza la frecvente mai mari, care nu sunt intotdeauna potrivite pentru curatarea umpluturilor si a structurilor ortodontice, precum si a smaltului sensibil. Insa, periuta electrica Sonicare maseaza usor gingiile, imbunatatind microcirculatia si starea dintilor si contribuie la reducerea sangerarii. In functie de preferintele tale personale, poti alege o periuta electrica sonicare cu un singur mod sau cu 15 setari, putand fi utilizate la 2 viteze diferite.