Recomandări pentru amenajarea grădinii dumneavoastră!

0
32

Dacă ați finalizat amenajarea casei de curând și dacă aveți nevoie de sugestii pentru amenajarea grădinii sau pentru amenajarea curții, vă putem ajuta! Indiferent cum va arăta grădina locuinței dumneavoastră sau curtea, aveți nevoie de borduri moderne, rigole, pavele, garduri și chiar plăci murale frumoase.

            De preferat, cât mai multe produse de acest gen într-un singur loc pentru a economisi timp, cheltuieli pentru servicii de transport și pentru a avea de unde alege, efectiv!

            Pe site-ul paverom-construct.ro sunt disponibile în acest moment, o mulțime de modele de pavaje de culori și forme diferite. Este simplu să găsiți aici modelul cel mai potrivit pentru proiectul și arhitectura locuinței dumneavoastră.

            Recomandările noastre!

            Vă recomandăm modelele de pavele Rețea. Sunt foarte estetice, prețurile sunt foarte bune și gama de culori este variată. Dimensiunile sunt de două tipuri, 20×20 și 10×10 cm. Pentru un metru pătrat de pavaj, aveți nevoie de 20+20 buc.

            De asemenea, puteți opta și pentru modelul clasic de pavele de tip Arcadă. Sunt pavele care pot fi folosite atât pentru pavarea străzilor cât și pentru pavarea curților proprietăților private. Fiind realizate din piatră naturală, au un aspect foarte rustic și atrăgător, în același timp. Dimensiunile sunt de 12×9 cm. Pentru un metru pătrat aveți nevoie de 92 buc.

            Pavelele de tip Cubic sunt asemănătoare cu cele de tip Arcadă. Sunt recomandate și pentru amenajarea curților clădirilor cu destinația spații comerciale sau birouri. Și pentru această categorie de produse, culorile sunt variate. Pot fi ușor asortate cu arhitectura locuinței sau cu arhitectura clădirii comerciale.

            Servicii utile care pot fi contractate într-un mod foarte simplu

            Pentru a vă bucura din plin de amenajarea curții sau de amenajarea grădinii dumneavoastră, magazinul online paverom-construct.ro vă pune acum la dispoziție, multe categorii de servicii care vă pot fi foarte utile. Este vorba despre servicii de montaj pavele, servicii de consultanță în design, servicii de transport pavaje și servicii de consiliere.

            Așadar, într-un singur loc găsiți acum atât produsele cât și meșterii care le vor monta cu mare pricepere. Pentru a intra în posesia tuturor informațiilor utile, vă recomandăm să apelați unul din cele trei numere de telefon postate pe site. Aici veți avea ocazia să discutați în mod direct, cu un reprezentant din partea firmei, care vă poate oferi absolut orice tip de detaliu despre produse dar și despre serviciile companiei.

            Alte categorii de produse pentru curte și grădină

            Rigolele sunt din ce în ce mai utile pentru toate tipurile de grădini. Bordurile sunt de diferite tipuri și culori. Pot fi asortate cu ușurință cu tipul de pavele ales de dumneavoastră. Puteți opta și pentru un foarte frumos model de decorațiune grădină. Decoboard, decostep sau decopin! Modelele de garduri din lemn sunt și ele foarte apreciate de clienții companiei. Există și diferite modele de garduri din beton, dacă preferați acest lucru mai mult.

            Placările murale vă pot fi utile, chiar la decorarea fațadei sau la decorarea anexelor locuinței: garaj, depozit, magazie, etc.

            Dacă oferta aceasta vi se pare interesantă și utilă în momentul de față, studiați cu atenție toate categoriile de produse și solicitați informații complete despre toate serviciile oferite de companie chiar acum.

            Vă dorim SUCCES și amenajări cât mai deosebite!