Scaunul auto i-Spin Safe de la Joie, rezultate de exceptie la testarea ADAC din Octombrie 2020

0
31

Scaunul auto I-Spin Safe este un produs inedit! Are certificare tripla, ceea ce este un lucru uimitor si, in niciun caz, o sarcina usoara – i-Spin Safe a fost testat in cadrul ADAC (unde a obtinut calificativul „Good” – 1.6), a fost testat in cadrul strictului test suedez PLUS si are, suplimentar, si certificare i-Size. Asadar, acest scaun auto s-a dovedit a fi unul extrem de sigur in conditii in care au fost combinate viteze mari de deplasare cu decelerare rapida pentru a crea cele mai mari forte g ale oricarui test.O astfel de severitate dovedeste ca o protectie puternica este incontestabila.

Ce este testul ADAC?

ADAC este cel mai mare club auto din Europa, cu peste 18 milioane de membri. Organizatia reprezinta interesele proprietarilor de automobile din Germania, anual realizeaza teste pentru scaunele auto in diferite situatii de impact. ADAC este cunoscut ca fiind cel mai important tester al scaunelor auto pentru copii din Europa. Unele dintre cele mai noi modele de scaune auto de pe piata sunt testate si evaluate. Testele efectuate de ADAC pot fi definite ca „teste extreme”. Viteza si sarcina de impact depasesc cerintele standardelor europene, fiind aproape la acelasi nivel ca si testele EuroNCAP pentru autoturisme. Elementul central al testului este oferit de cele doua teste diferite de impact, impactul frontal masurat la 64 km/h si impactul lateral masurat la 50 km/h. Pentru un cadru cat mai real posibil, testul este realizat intr-o caroserie reala de masina.

Ce este Swedish Plus Test?

Swedish Plus Test este un test de siguranta a scaunelor auto realizat de agentia suedeza de cercetare a traficului la VTI, Institutul National Suedez de Cercetare a Drumurilor si Transporturilor.

In general, in testele la care sunt supuse scaunele de masina masoara efectul unui accident asupra gatului copilului. Astfel, testul suedez masoara si acest indice, reprezentand o masura suplimentara de siguranta si de caracterizare a scaunelor cu adevarat sigure pentru copii. Testul suedez de siguranta confirma faptul ca singura pozitie care protejeaza cu adevarat gatul micutului in caz de impact este Rear Facing.

Suedia este lider mondial cand vine vorba de siguranta copiilor in timpul calatoriilor cu masina.

Acest scaun auto poate fi folosit de la nastere pana la greutatea de 18.5 kg si se utilizeaza doar cu spatele la sensul de mers, ceea ce inseamna ca fiecare calatorie este mult mai sigura pentru gatul fragil al copilasului tau. Avand certificarile ADAC, i-Size si Plus Test, i-Spin Safe ofera protectie maxima din orice unghi. Avand si o pozitionare naturala, rotirea cu o singura mana Simple Swivel ™ asigura o rotire usoara de 90 °cu spatele la sensul de mers, indreptandu-l pe cel mic spre tine, pentru a fi in siguranta pe toata durata calatoriei.

Cuplarea automata a panourilor de protectie laterala Guard Surround Safety ™ ofera o o absortie suplimentara de energie in timpul unui accident, face ca scaunul auto sa se blocheze in exterior atunci cand hamul este strans, fiind sigur pe toate partile.