Vara asta, Uleiul JOHNSON’S® cu Aloe Vera, este cel mai bun aliat pentru pielea familiei tale!

0
55
Uleiul JOHNSON’S® cu Aloe Vera, este cel mai bun aliat pentru pielea familiei tale

După o lungă periodă, vara adevărată este în sfârșit aici și anul acesta o așteptăm mai mult ca oricând. Nu ne surprinde faptul că am obosit cu atâtea schimbări în ultimele luni: situații noi, reguli noi, restricții, stres și multe altele. În mijlocul haosului, așteptăm acea binevenită pauză care ne va da puterea să continuăm să ne confruntăm cu ceea ce ne oferă această nouă normalitate.

Lunile de vară sunt, pentru multe familii, însoțite de vacanțe și noi rutine. Chiar dacă savurăm din plin aceste zile călduroase, pielea noastră poate avea de suferit în acest sens. În timpul verii, ne bucurăm de razele soarelui pentru a ne bronza, ne bucurăm de piscină și de mare, facem o excursie la munte sau ne vizităm familia.

Ce este de reținut este faptul că majoritatea acestor activități reprezintă un stres pentru pielea noastră, care este expusă la schimbări bruște de temperatură, apă în exces, clorul din piscine, precum și la aer condiționat. Toate acestea pot deteriora sau usca pielea noastră. Dar nu trebuie să vă faceți griji, vă puteți bucura de toate aceste momente fără să vă îngrijorați prea mult, tot ce aveți nevoie este de un produs zilnic esențial, pentru a menține pielea îngrijită și hidratată atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Johnsons® vă oferă uleiul de copii JOHNSON® cu Aloe Vera, aliatul perfect pentru a avea grijă de pielea întregii familii. Formula sa delicată demonstrată clinic este concepută special pentru pielea sensibilă a bebelușilor și nu conține coloranți sau alcool. În plus, acesta este îmbogățit cu Aloe Vera, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale calmante. Datorită compoziției sale, acest ulei hidratează instantaneu, chiar și de zece ori mai mult decât alte loțiuni. Acesta se aplică pe pielea umedă, hrănind-o, lăsând o senzație fină și un aspect sănătos. Cine nu își dorește să aibă pielea frumoasă, sănătoasă și bine îngrijită?

Datorită dimensiunilor diferite, acesta vă poate însoți oriunde și în orice moment al zilei. În plus, este perfect atât pentru copii cât și pentru adulți, ceea ce oferă o ocazie inedită de a împărtăși momente unice împreună cu familia, bineînțeles pe lângă menținerea pielii hidratată în orice moment al zilei. Spre exemplu, poate fi un moment de învățare pentru a transmite în continuare copiilor importanța îngrijirii și hidratării pielii, dar poate fi folosit și în rutina zilnică, cum ar fi aplicarea uleiului după baie cu un masaj, devenind o experiență de conectare relaxantă atât pentru cei mici cât și pentru părinți. Uleiul pentru copii JOHNSON cu Aloe Vera va deveni cu siguranță cel mai bun aliat și va înlătura toate grijile dumneavoastră pentru hidratare, lăsându-vă timp pentru a vă bucura de vară alături de familie.

Uleiul pentru copii JOHNSON cu Aloe Vera:

Conectați-vă cu bebelușul dumneavoastră, prin atingere! Folosiți uleiul pentru bebeluși în timpul masajului, pentru o experiență de conectare relaxantă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cel mic. Fantastic atât pentru copii cât și pentru adulți! Acest ulei, îmbogățit cu Vitamina E și Aloe Vera, hidratează, pe pielea umedă de până la 10 ori mai mult decât alte loțiuni obișnuite pe pielea uscată, lăsându-ți pielea moale și netedă.

Preț recomandat: 16,99 lei