Vrei să vinzi mașina ta repede sau să închiriezi o mașină bună?

0
54
Vrei să vinzi mașina ta repede sau să închiriezi o mașină bună

Triauto.ro este un site de anunțuri auto complet gratuit! Avem o experiență destul de mare în domeniul vânzărilor și închirierilor de autoturisme! Mai precis, suntem prezenti în piața firmelor care vând și închiriază autoturisme de aproape zece ani!

          Recomandăm cu încredere, oricărei persoane care dorește să își vândă autoturismul sau să cumpere un alt autoturism, colaborarea cu noi. Pe site-ul Triauto.ro găsiți cu ușurință multe tipuri de autoturisme la vânzare, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedez-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porshe, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volfswagen, Volvo, etc.

         Pe prima pagină a site-ului există un motor de căutare ușor de accesat. Este suficient să introduceți datele importante ale autoturismului pe care doriți să îl cumpărați, marca, anul fabricației, kilometri rulați, preț!

          Pentru fiecare model de autoturism postat pe site veți găsi cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie: anul fabricației, capacitatea cilindrică, tipul caroseriei, km rulați, tipul de combustibil, stare tehnica, preț.

          STOP!! Dacă dorești să cumperi sau să vinzi acum o mașină, intră pe triauto.ro răsfoiește anunțurile de vânzări sau adaugă un anunț nou.

         Tot pe acest site găsiți și informații despre posibilitatea de cumpărare, în rate, in sistem leasing, etc. Mulți dealeri au apelat la serviciile firmei noastre până acum pentru a vinde mașini de bună calitate în sistem de rate sau leasing!

          Doriți să închiriați o limuzină acum pentru un preț bun?

          Oferim inclusiv servicii de închirieri limuzine! Ce tipuri de limuzine puteti închiria de la noi? Pentru ocaziile speciale vă punem la dispoziție limuzina Hummer H2, limuzina GWM Hover, Hummer H3, Crysler 300C sau limuzină Cadillac Escalade.

          Costurile nu sunt deloc mari! Spre exemplu, închirierea unei limuzine de tip Hummer H2 costă 100 EURO/cursă, închirierea unei limuzine de tip GEM Hover costă  50 EURO/oră iar închirierea unei limuzine de tip Cadillac Escalade costă doar 150 EURO/oră.

          Dacă sunteți curioși și doriți să aflați ce dotări au mașinile noastre pentru evenimente speciale, puteți accesa în acest moment triauto.ro site anunțuri auto ! Aici puteți descoperi cu ușurință toate detaliile necesare!

          De asemenea, dorim să venim și în sprijinul persoanelor care doresc să închirieze mașini obișnuite pentru transport, concedii, diferite deplasări. Oferim spre închiriere la prețuri bune și mașini marca Ford Focus, Opel Vivaro, Mercedez-Benz, Volkswagen Transporter, Dacia Logan, etc. Nici pentru această categorie de servicii nu practicăm prețuri mari. Închirierea unei mașini de tip Volkswagen Transporter costă 45 EURO/zi, a unui autoturism Mercedez-Benz GLA 40 EURO/zi, închirierea unui Logan costă la noi 35 EURO/zi, etc.

          Pentru transport persoane sau mărfuri puteți închiria tot de la compania noastră van-uri   și camioane cu prelată. Accesează acum site-ul nostru de prezentare pentru a afla prețurile competitive de care te poți bucura dacă decizi să colaborezi cu noi!

          Ce simbolizează numele TRIAUTO.RO?

          Cifra trei reprezintă numărul de servicii auto pe care le furnizăm: vânzare, închiriere, transport !Aceasta este povestea numelui brand-ului nostru pe care am început să  îl construim încă de acum 6 ani.

          De ce am decis să începem o astfel de afacere?

          Dupa părerea noastră, în momentul de față există o cerere din ce în ce mai mare pentru servicii de acest gen. Din ce în ce mai multă lume a reușit să își sporeasca veniturile, lucrând în străinătate sau în companii foarte profitabile din România. Dacă adăugăm și faptul că oferta din piață pentru servicii de vânzare, închiriere și transport auto nu este încă suficient de generoasă, puteți concluziona chiar dumneavoastră necesitatea dezvoltării unei companii profesioniste care să furnizeze astfel de servicii în Romania.

          Colaborați cu noi! În felul acesta o să ne cunoaștem mai bine!