Administrați un salon de înfrumusețare modern

0
74
Administrați un salon de înfrumusețare modern

Dacă sunteți proprietarul unui salon de înfrumusețare foarte modern sau dacă administrați un centru de tip Nail Art, vă poate fi foarte utilă recomandarea noastră: un distribuitor și producător foarte recunoscut în România și în foarte multe țări din Europa, care comercializează produse profesionale și semiprofesionale de foarte bună calitate, pentru îngrijirea unghiilor. Este vorba despre nailshop Everin.

Faptul că foarte mulți clienți apreciază produsele acestui magazin online interesant, ne face să credem că este alegerea ideală în momentul de față.

Categorii foarte variate de produse

Categoriile de produse profesionale care sunt incluse în oferta acestui magazin online sunt variate: geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente, aparatură pentru saloanele de manichiură, ustensile și accesorii, decoruri pentru unghii, tatuaje unghii, diferite tipuri de soluții speciale pentru realizarea manichiurilor, etc.

Dacă o să analizați cu atenție această ofertă, veți constata că de aici puteți cumpăra aproape orice tip de produs de care aveți nevoie pentru realizarea manichiurii. Costurile de transport vor fi reduse, bineînțeles.

Recomandări

Gel construcție Everin Milky White 15 gr

Este un produs foarte interesant, marca EVERIN, care îmbină calitățile unui gel cover (camuflaj) și ale unui gel de tip builder (construcție). Poate fi folosit pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru unghi French de interior.

Are densitate medie și are și proprietăți autonivelante. Nu curge în cuticulă, se usucă rapid și se pilește foarte ușor. Recomandat pentru unghiile foarte subțiri. Acest tip de gel nu afectează structura biologică a unghiei. 

Este, de asemenea, foarte potrivit pentru întărirea și construcția unghiilor. Are nevoie de prezența unei substanțe de tip bază, deoarece nu este un gel de tip 3 în 1. Folosirea lui stimulează creșterea unghiilor și întărește placa unghiei naturale. Producătorul îl recomandă pentru realizarea extensiilor pe șablon, indiferent de lungimea acestora, pentru formarea curbei C și pentru modelarea și corectarea unghiilor persoanelor care au nevoie de așa ceva.

Poate fi folosit în asociere cu orice tip de soluție de pregătire.

Pe site-ul de prezentare al companiei, veți găsi toate informațiile și caracteristicile fiecărui produs în parte. Toate categoriile de produse si accesorii unghii de aici sunt de actualitate. Puteți realiza comenzi minime pentru început, în scopul de a testa produsele. Dacă sunteți mulțumiți de calitatea și performanța lor, apoi puteți realiza și comenzi în cantități mai mari. Se va comunica în foarte scurt timp, data la care va fi livrată comanda și existența stocului.

Indiferent de vechimea și mărimea salonului dumneavoastră de manichiură, aveți nevoie în mod constant de produse noi profesionale. Concurența este destul de ridicată iar clienții sunt foarte atenți la oferta de produse. Orice produs poate fi returnat, respectând condițiile impuse de companie. Datele de contact sunt postate pe site, dacă aveți nevoie de informații suplimentare.