Geluri pentru construcție profesionale

0
38
Geluri pentru construcție profesionale

Anumite produse sunt strict necesare pentru realizarea unei manichiuri moderne frumoase și foarte rezistente în timp. Același lucru este valabil și pentru manichiurile semipermanente.

Unul dintre produsele principale, care vă ajută mult să obțineți manichiuri complexe foarte estetice este gelul pentru construcție.

Avantajele gelurilor profesionale pentru construcție

Întotdeauna un gel construcție de foarte bună calitate va oferi unghiilor o formă foarte frumoasă! Unghiile realizate cu geluri de construcție profesionale nu se vor rupe ușor și nu se vor exfolia. Deoarece sunt folosite ingrediente foarte bune pentru realizarea lor, gelurile profesionale nu vor determina în timp deteriorarea unghiilor naturale. Astfel de produse sunt recomandate, mai ales, persoanelor care suferă de unghii subțiri, casante sau care se exfoliază foarte ușor.

Acestea nu sunt singurele avantaje pe care produsele moderne de acest gen, le oferă. Este vorba și despre nenumărate posibilități pe care unghiile cu gel le oferă din punct de vedere estetic. Practic, pot fi realizate o mulțime de manichiuri interesante, pentru orice fel de eveniment deosebit sau obișnuit.

Produsele  profesionale FSM recomandate pentru manichiuri foarte complexe

FSM Romania nu este doar un simplu distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne! Este un distribuitor care comercializează produse profesionale proprii, precum și un distribuitor care comercializează și produse profesionale fabricate de alte brand-uri renumite în foarte multe țări din lume: CANNI, EVERIN, MOLLY LAC, SILCARE, etc.

FSM Gel UV Construcție 03-French White

Este unul din produsele marca proprie importante, comercializate de către magazinul online FSM România. Este un gel construcție autonivelant, care are densitate medie. Se lucrează ușor cu el, nu curge în cuticule și este potrivit pentru orice tip de unghii. Fiind un produs profesional de foarte bună calitate, rezistă foarte bine la șocuri și lovituri. Este, de asemenea, un gel flexibil și rezistent chiar dacă este aplicat în cantități mici și nu afectează structura biologică a unghiilor.

Este un produs care necesită aplicarea unei baze, deoarece nu este de tip 3 în 1. Aspectul unghiei construite va fi frumos, va întări placa unghiei și va determina creșterea acesteia. Producătorul recomandă folosirea acestui gel modern, pentru realizarea extensiei unghiei pe șablon (recomandat pentru orice lungime), pentru crearea curbei C perfecte, pentru modelarea și corectarea formei unghiilor, acolo unde este cazul, precum și pentru consolidarea unghiei naturale.

Toate tipurile moderne de geluri constructie incluse în oferta FSM România sunt la fel de performante și protejează foarte bine unghiile. În afară de această categorie de produse, vă mai recomandăm și foarte multe tipuri de oje semipermanente de foarte bună calitate, soluții moderne pentru manichiuri, aparatură modernă, dezinfectante eficiente, ustensile și accesorii, decoruri unghii și tatuaje unghii foarte interesante și atrăgătoare, pudre acrilice, polygel, soluții pentru cuticule, uleiuri speciale, soluții degresante, etc.