Află aici cele mai utile sfaturi pentru a învăța ușor chestionarele auto!

0
197
Află aici cele mai utile sfaturi pentru a învăța ușor chestionarele auto

Lecțiile teoretice la școala de șoferi se apropie treptat de sfârșit, iar proba de conducere se apropie din ce în ce mai mult. Dacă momentul mult așteptat când vei putea conduce mașina se apropie și ai emoții, este necesar să începi să înveți și să procedezi într-un mod țintit. În acest fel, conținutul poate fi memorat pe termen lung și întrebările de la chestionare auto pot fi discutate în paralel în lecțiile teoretice de la școala de șoferi. Cu câteva sfaturi, învățarea pentru proba teoretică a permisului de conducere va fi o joacă pentru copii!

Care este tipul tău de învățare?

Înainte de a putea începe învățarea concertată, ar trebui să iei în considerare modul în care poți învăța cel mai eficient singur. Pentru a găsi metodele de învățare potrivite pentru tine, trebuie să știi mai întâi ce tip de învățare preferi și cum să memorezi cel mai bine conținutul.

De exemplu, unii oameni își amintesc că au învățat mai bine conținutul dacă îl aud mereu . Alții, pe de altă parte, trebuie să vizualizeze ceea ce au învățat, iar alții învață mai bine dacă pot combina ceea ce au învățat cu o experiență . În funcție de tipul de elev care ești, are sens să îți aliniezi metoda de învățare în consecință: de exemplu, citind chestionarele auto cu voce tare pentru tine, simulând situații de trafic cu mașini de jucărie sau desenându-le în culori vii pe cartele index. Nu există limite pentru învățarea creativității!

Așa abordezi chestionarele auto!

Cel mai simplu mod de a trece proba teoretică la școala de șoferi este acela de a parcurge două sau trei chestionare la început pentru a cunoaște mai bine programa. Apoi, întrebările pot fi sortate tematic în funcție de aceasta sau amestecate analog situației examenului – una după alta în blocuri de câte 26 de întrebări .

Apoi, la finalizarea unui chestionar, întrebările cu răspuns incorect ar trebui examinate mai atent și răspunsurile corecte ar trebui internalizate din nou. Dacă ceva nu este clar, te poate ajuta să discuți acea situație cu instructorul auto, care este cel mai în măsură să îți ofere un răspuns. Nu îți fie teamă să întrebi: este mai bine să pui una sau mai multe întrebări, decât să rămâi nelămurit.

Sfat:
Întrebările deosebit de dificile ar trebui notate pe o bucată de hârtie și să fie agățate pe frigider, dulap sau oglinda din dormitor, de exemplu: în acest fel, le vei putea privi din nou și din nou pe măsură ce treci pe lângă ele și într-un final, le vei memora.

Împărtășește sfaturi de studiu și pune întrebări în forumurile online pentru permisele de conducere

Dacă apare o întrebare în timpul învățării sau o anumită situație de trafic este neclară și dorești lămuriri ori dacă nu ai posibilitatea de a comunica cu cineva care ar putea ști răspunsul, pot fi utile diverse forumuri online pe tema permiselor de conducere.

Un șofer care învață nu este niciodată singur cu chestionarele sale teoretice și poate schimba rapid idei cu alți candidați la testele pentru permis. Și forumurile online pentru permisele de conducere sunt, de asemenea, utile, deoarece este mult mai ușor de învățat atunci când vorbești cu persoane preocupate de aceleași lucruri.