Ce invitații de nuntă puteți alege în 2019

0
172
invitații de nuntă 2019

Organizarea celui mai important moment din viața de cuplu merită pregătită până în cel mai mic detaliu. Iar unul dintre detaliile esențiale, în funcție de care veți dimensiona desfășurarea întregii petrecerii este numărul de invitați. Dar pentru a fi siguri că mesajul vostru ajunge la toți cei care doriți să vă fie alături la acest eveniment, aveți nevoie de invitatii nunta speciale.

Pentru a vă ajuta în alegerea celor mai potrivite modele de invitații site-ul Invitații-nuntă.net vă oferă câteva sfaturi despre cum trebuie să arate invitațiile de nuntă ideale în 2019.

1. Sunt la mare căutare modele sofisticate, pe fundal discret, cu accente florale îndrăznețe. Numite adesea invitații de nuntă Concept, aceste modele de invitații de nuntă se remarcă prin originalitatea de care dau dovadă. Pentru astfel de invitații se folosesc din plin imagini florale, decupaje, benzi colorate, danteluri, fundițe. Specificul lor este dat de un design deosebit, plin de imaginație și creativitate.

2. Invitațiile care conțin un mesaj personal, puternic și emoțional sunt la mare căutare. Dacă nu vă plac modele sofisticate și mai elaborate de invitații de nuntă, mesajul poate fi cel care să facă diferența. Acesta trebuie să fie unic, special, să prezinte frumos și original tânărul cuplu.

Tendința actuală este de a renunța la textele formale de tipul “am fi onorați sa ne bucurați cu participarea voastră”, înlocuindu-le cu “suntem nerăbdători să vă așteptam să ne distram împreună” sau “abia așteptăm să ne întâlnim pentru un eveniment peste așteptări” etc.

3. Invitațiile de nuntă trebuie să conțină obligatoriu detalii despre tematica și stilul întregului eveniment. Este o tendință mai nouă, ca invitația de nuntă să includă pe lângă informațiile generale legate de dată, ore, locație, cuplu etc. și informații despre dress code și specificul nunții. Evenimentul poate fi unul Boho Chic, tradițional, casual, glamoure și este important ca invitații să se pregătească corespunzător și să se simtă bine.

Având în vedere că scopul oricărei invitații de nuntă este de a-i reuni pe toți cei dragi la eveniment, modelul și textul trebuie să fie astfel ales și conceput încât să vorbească despre voi, dar și să placă celor cărora vă adresați.

Și nu uitați că cel mai important lucru este să trimiteți aceste invitații cât mai devreme, pentru a fi siguri că toți cei care vor să participe au suficient timp pentru a se pregăti, dar și ca voi să aveți suficient timp pentru organizarea celorlalte aspecte importante.

Invitațiile de nuntă trebuie să fie alese cu grijă, conform preferințelor ambilor parteneri. Mesajul este recomandabil să fie unul original, care să vă reprezinte și să fie placul la amândoi. Modelul, imaginea, grafica, scrisul, gramatica, totul trebuie să fie impecabil. Cele mai reușite rezultate pot fi obținute dacă aveți grijă ca pregătirea acestor invitații să fie programată și gândită cât mai din timp.

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de invitații nuntă puteți apela la magazinul online invitatii-nunta.net, aici veți găsi cu siguranță o gamă de produse foarte variată, la prețuri extrem de accesibile.