Scăpați de depunerile inestetice de grăsime cu ajutorul criolipolizei

0
31
Scăpați de depunerile inestetice de grăsime cu ajutorul criolipolizei

Toate femeile visează să aibă o talie subțire, brațe ferme, solduri armonios conturate. De multe ori aceste rezultate se obțin cu mult sport și o alimentație restrictivă. Dar sunt și multe alte cazuri în care, oricâte eforturi am face, rezultatele întârzie să apară.

Astăzi grație evoluției tehnologiei și aparaturii speciale de remodelare corporală, chiar și pentru cele dintre noi care avem mai puțin timp să facem sport sau nu am reușit prin eforturi obișnuite să obținem forma pe care ne-o dorim, există soluții pentru a putea ajunge la silueta dorită. Una dintre cele mai eficiente metode non-invazive este criolipoliza.

Ce este criolipoliza și unde putem apela la această metodă de slăbire rapidă?

Obținerea unor rezultate spectaculoase de modelare a corpului presupune de multe ori apelarea la intervenții estetice. Una dintre cele mai simple și mai eficiente este criolipoliza.

În cuvinte simple criolipoliza, o tehnologie relativ noua și revoluționară, este o metodă care folosește înghețarea pentru eliminarea naturală a grăsimi nedorite din zonele inestetice.

Există multe motive pentru care să alegem această metodă. Printre acestea amintim:

 • este un tratament mai puțin dur decât liposucția
 • chiar dacă este nevoie de mai multe intervenții și de răbdare veți obține efecte durabile
 • puteți slăbi exact în zona care vi se pare inestetică
 • pielea va arăta tot timpul elastică și sănătoasă
 • în aceeași ședință se pot trata două părți ale corpului
 • nu implică disconfort de durată
 • nu este necesară internarea
 • pacienții pot reveni imediat la activitățile zilnice.

Cu ajutorul unui aparat care răcește până la temperaturi negative și care se aplică pe zona dorită, sunt descompuse celule grase sau adipoase de sub piele. Această temperatură care se răcește în mod gradat, omoară celulele adipoase, fără să afecteze pilea sau mușchii.

O ședință de criolipoliză poate dura între 30 de minute și 1 oră

O ședință de criolipoliză poate dura între 30 de minute și 1 oră. Rezultatele sunt vizibile după 15 zile. În funcție de persoane și de nevoile lor, sunt recomandate 2 sau mai multe ședințe. Numărul minim de zile dintre ședințe fiind de 45 de zile.

Din păcate, această procedură, este contraindicată în unele cazuri, la persoane:

 • foarte grase
 • cu implant de stimulatoare cardiace
 • care au corpuri sau implanturi metalice
 • cu hipertensiune arterială
 • cu insuficiență hepatică și renală
 • cu epilepsie.

Chiar dacă este o procedură de mai lungă durată, rezultatele obținute merită tot efortul. Această metodă este non-invazivă și nu produce efecte secundare. Intervenția este foarte eficientă pentru remodelarea grăsimii de pe talie, burtă, brațe și coapse. Pielea va rămâne mereu catifelată și suplă, iar efectele obținute vor fi de lungă durată.

Puteți beneficia de această procedură de remodelare corporală, în cele mai sigure condiții, la 1 Dream Beauty Studio. Aparatura și personalul instruit în folosirea eficientă a echipamentului vă garantează obținerea celor mai bune rezultate de slăbire în cel mai scurt timp posibil.

1 Dream Beauty Studio este un salon de înfrumusețare în care aveți parte de numeroase avantaje, un spațiu deosebit, aparatură performantă, personal instruit și experimentat, epilare definitivă cu laser, prețuri competitive, reputația unui stilist și make-up artist de talia Ralucăi Racovita.